Miljøgodkendelse af Dragør Svømmehal

Høring af berørte parter i forbindelse med Miljøgodkendelse af Dragør Svømmehal, Halvejen 3, 2791 Dragør.

Dragør Kommune er ved at anlægge en ny svømmehal ved Hollænderhallen Idrætsanlæg. I den forbindelse er der udarbejdet en miljøgodkendelse til Dragør Svømmehal i henhold til Bekendtgørelse om svømmebadsanlæg m.v. og disses vandkvalitet, Nr. 918 af 27. juni 2016.

Høring

Høringsperioden er på 4 uger og løber fra den 2. juli 2019 til og med den 30. juli 2019. Hvis der er bemærkninger til miljøgodkendelsen, sendes disse til pt@dragoer.dk

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?