Vi har modtaget:

Debatindlæg: Tak til Søren Hvalsø

Vi har modtaget: Tak til Søren Hvalsø for at sparke debatten i gang om Dragørs fremtid. Wonderful Copenhagen forudsiger en turist vækst på 60 procent frem til 2025 i København!

Leif Johnson, Dragør – Foto: DragørNyheder.dk

Indlæg af Leif Johnson, Dragør

Nye hoteller åbner i byen og tilføjer 8500 flere værelser i løbet af de næste par år. Nye krydstogtskibe og internationale flyvninger vil bringe flere besøgende til byen og naturligvis vil mange turister finde vej til Dragør enten på egen hånd eller i turistbusser

Der er et kæmpe potentiale i den kolossale 60% vækst i turismen – lad os være proaktive og selektive og vælge den type af turister der kan gavne Dragør  – og ikke blot som nu plukke de lavest hængende frugter hvor vi modtager en lind strøm af turistbusser fyldt op med ligegyldige turister der dårlig nok ved hvad vor by hedder eller hvorfor de er havnet her fordi krydstogtskibene for alt i verden skal have busser ud at køre så deres gæster oplever lidt afveksling imellem buffeterne.

Det siger sig selv at Dragør bør komme i arbejdstøjet og få lagt en strategi så turismen bidrager positivt til vores lokalsamfund.

Politikere, borgere og forretningsdrivende kan med stor fordel hente inspiration ved at klikke ind på www.visitcopenhagen.dk

Fortsat god debat og god sommer.

Leif Johnson, Dragør

Læs også: Debatindlæg af Søren Hvalsø: Turisme i Dragør

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »