Debatindlæg: Tak til Søren Hvalsø

Vi har modtaget: Tak til Søren Hvalsø for at sparke debatten i gang om Dragørs fremtid. Wonderful Copenhagen forudsiger en turist vækst på 60 procent frem til 2025 i København!

Leif Johnson, Dragør – Foto: DragørNyheder.dk

Indlæg af Leif Johnson, Dragør

Nye hoteller åbner i byen og tilføjer 8500 flere værelser i løbet af de næste par år. Nye krydstogtskibe og internationale flyvninger vil bringe flere besøgende til byen og naturligvis vil mange turister finde vej til Dragør enten på egen hånd eller i turistbusser

Der er et kæmpe potentiale i den kolossale 60% vækst i turismen – lad os være proaktive og selektive og vælge den type af turister der kan gavne Dragør  – og ikke blot som nu plukke de lavest hængende frugter hvor vi modtager en lind strøm af turistbusser fyldt op med ligegyldige turister der dårlig nok ved hvad vor by hedder eller hvorfor de er havnet her fordi krydstogtskibene for alt i verden skal have busser ud at køre så deres gæster oplever lidt afveksling imellem buffeterne.

Det siger sig selv at Dragør bør komme i arbejdstøjet og få lagt en strategi så turismen bidrager positivt til vores lokalsamfund.

Politikere, borgere og forretningsdrivende kan med stor fordel hente inspiration ved at klikke ind på www.visitcopenhagen.dk

Fortsat god debat og god sommer.

Leif Johnson, Dragør

Læs også: Debatindlæg af Søren Hvalsø: Turisme i Dragør

Seneste artikler

 

Fik du læst?