Kom til dialogmøde om ny handicappolitik

Har du selv et handicap? Er du pårørende? Eller er du bare interesseret i at komme med ideer til en ny handicappolitik? Så kom til dialogmøde om kommunens nye handicappolitik.

Invitation til dialogmøder

Berørte og interessere borgere i Dragør Kommune inviteres til at deltage i to dialogmøder med fokus på henholdsvis børn og unge med handicap og borgere over 18 år med handicap.

Kom med idéer

Kommunen ønsker at inddrage borgerne i udarbejdelsen af kommunens nye handicappolitik, og derfor er formålet med dialogmøderne at få ideer til målsætningerne i den nye handicappolitik.

Tid, sted og tilmelding

Vi holder 2 møder. De foregår henholdsvis 3. september og 10. september 2019 kl. 17 – 19 i Dragørs Aktivitetshus, Wiedergården 2, 2791 Dragør.

Klik på møderne for at se programmet og tilmelde dig:

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?