Ugens Bolig: Knivskarp familievilla tæt på det hele

Ugens bolig præsenteres af home Tårnby/Dragør: Velkommen til Fasanvænget 54 i Dragør, og velkommen til en moderniseret etplansvilla, som råder over 156 kvadratmeter. Perfekt for børnefamilier.

Foto: home
INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA -TÆT PÅ ALLE HVERDAGENS FORNØDENHEDER:

Hjemmet står knivskarpt med interiør, der er både moderne og kontrastfyldt. Rene linjer og funktionalitet er i fokus, og hjemmet kan prale med nyere køkken samt badeværelse og gæstetoilet, der er fra december 2018. Alt sammen opført i stilfulde kvalitetsmaterialer.

Det store opholdsrum fungerer som boligens hjerte. Køkkenet er placeret i den ene ende med elegante, sorte højglanselementer og integrerede hårde hvidevarer, og fra køkken-øen er der kig gennem resten af det indretningsvenlige rum.

Foto: home

Stuen ligger mod syd, hvorfor rummet bades i sollys. Herfra er der adgang til udestuen, der åbner direkte op til haven, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde- og udemiljø.

Foto: home

Tre lyse og regulære værelser står til rådighed, og de kan indrettes præcis, som I drømmer om.

Foto: home

Boligen rummer yderligere et bryggers, en entré med skabsplads, et lækkert gæstetoilet og et flot badeværelse opført i smagfulde elementer.

Foto: home

Villaen er opført i 1971, men de løbende renoveringer og moderniseringer, får ejendommen til at fremstå utrolig flot med en gråpudset facade og store vinduespartier.

Foto: home

Grunden tæller 729 kvadratmeter og fordeler sig over en veltrimmet havegrund, som kræver minimal pasning. Familiens yngste medlemmer kan slå sig løs og få frisk græs under tæerne, og de voksne kan slænge sig i solen på det store terrassemiljø vendt mod syd og vest. Beliggenheden understreger blot, at det her er en familievenlig bolig. Området består primært af små, rolige villaveje, og samtidig har I alle dagligdagens fornødenheder tæt på.

I kan handle i Netto eller Meny, som begge befinder sig i gåafstand. Institutioner og skole befinder sig ligeledes i gåafstand.

Kontakt home Tårnby/Dragør for yderligere oplysninger og fremvisning eller klik her for at komme til mæglerens boligpræsentation

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?