”De Skøre Kugler” udfordrer svenskerne

Torsdag 8. august 2019 afholdes den årlige venskabsbyturnering i petanque mellem Vellinge, Sverige og ”Skøre Kugler” Dragør. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor de to byklubber på skift udfordrer hinanden.

Turneringen afvikles på petanque banerne ved Dragør Tennisklub. Turneringen started vanen tro med fælles morgenbord kl. 8.30 og derefter går spillet i gang. Der er seks hold fra hvert land og hvert hold består af to spiller. Spillet foregår på tid med 20 minutter.

I alt skal der spilles 36 kampe inden den vindende klub kan kåres.

Klokken 13.00 mødes alle til frokost på Dragørs Aktivitetshus, Wiedergården og efter frokosten er der gennemgang af turneringens resultater og præmie uddeling til bedste hold. Dagens vindende klub får overrakt vandrepokalen.

Privatfoto

Alle er meget velkomne som tilskuere, dels for at støtte spillerne, men også for at få en oplevelse af spillet og måske et ønske om at blive medlem af ” De Skøre Kugler” Dragør.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »