Marinehjemmeværnet på eftersøgning i Øresund

Marinehjemmeværnet har idag været på eftersøgning i det sydlige Øresund. Kort før kl. 14 sejlede MHG021 (Gummibåden) fra MHV911 Bopa ud fra Dragør havn.

Foto: joh-foto

Meldingen gik på et board der drev med strømmen i nærheden af Peberholm. Da det ikke kunne udelukkes at en ulykke var sket, sendte Marinehjemmeværnet MHG021 på vandet, oplyser de i en pressemeddelelse.

Foto: joh-foto

En afsøgning ved Peberholms sydlige kyststrækning, samt langs kysten fra Kastrup Havn ned til Dragør Havn viste ikke tegn på en søulykke og Gummibåden MHG021 returnerede atter til Dragør Havn.

Foto: joh-foto

Opfordring til borgere 

Joint Rescue Coordination Centre (JRCC) er den danske eftersøgnings- og redningstjeneste som har det overordnede ansvar for søredning i Danmark. De opfordrer borgere der mister udstyr på vandet, hvad enten det er surfboards/kiteboard, badedyr eller joller/både der driver til havs, om at melde dette til politiet på telefon 114 eller direkte til JRCC på telefon 72 85 03 80. Dette kan være en stor hjælp så der ikke skal bruges ressourcer på at afsøge store områder for en eventuel ulykke til havs.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?