Weekendtip: Groovy sommerkoncert med havudsigt på Café Dragør Sejlklub

Er du livsnyder, til sol på terrassen og havudsigt så skal du svinge en tur forbi Café Dragør Sejlklub på lørdag hvor der er sommer og soul i sundet. Med en af Dragørs absolut bedste beliggenheder mod Øresund har du nu mulighed for at nyde en udsøgt middag til tonerne af John Mayer, Stevie Wonder, George Michael og mange flere.

Café Dragør Sejlklub gentager successen fra sidste sommer med koncert på terrassen når de igen byder velkommen til det legendariske liveband “The Groovy Agency” som giver to helt eksklusive sommerkoncerter lørdag 3. og 10. august kl. 20.

The Groove Agency´s repertoire er – som navnet indikerer – bygget op af klassiske såvel som nyere numre, der “groover”, og på sætlisten finder man derfor dansevenlig soul-, funk-, rock- og popmusik af kunstnere som Jamiroquai, Toto, Stevie Wonder, George Michael, Eric Benet, John Mayer, The Brand New Heavies, Drori-Hansen, Hall & Oates og mange flere.

PR foto

Bandet blev grundlagt i 2003 af Mads Christensen (bas), Mikkel Bay (guitar) og Erik Stangerup (keys) og har siden 2013 haft Maria Vinberg i front (vokal) og Niels Koefoed bag trommerne. Med så forskellige udgangspunkter som rock, fusion, jazz og soul har medlemmerne i Groove Agency fundet sammen om groove-temaet og har siden starten prioriteret spilleglæde og vellyd over alt andet.

Find det gode humør, livsglæden, appetitten og danseskoene frem og gå ikke glip af dette unikke arrangement på Café Dragør Sejlklub hvor du kan nyde en udsøgt middag, kold rosé, solnedgang og soul med udsigt over Øresund.

Hvad: Groovy sommerkoncert på terrassen
Hvor: Café Dragør Sejlklub
Hvornår: lørdag 3. august kl. 20 og lørdag 10. august kl. 20.
Bordbestilling anbefales: Ja (book bord her)
Entré: Gratis adgang begge dage.