Friske bønner med sprød bacon

Ugens madtip er tilbage igen efter sommerferien med inspirationen til friske grønne bønner og sprød bacon som er hentet fra det franske køkken, og min erfaring er, at bønner tilberedt sådan her falder i de flestes smag.

Grønne bønner eller haricot verts
Haricot verts er den franske betegnelse for små fine og grønne havebønner og er meget delikate, når de er spæde og i sæson.

Sæson for grønne bønner
De grønne bønner er i sæson fra juli til september og fås bl.a. hos nogle af Dragørs lokale producenter, hvor de både er set i gule og grønne.

Grønne bønner – det perfekte tilbehør til kødretter
Server f.eks. de friske bønner med sprød bacon til grillet eller ovnbagt laks sammen med en god hollandaise sauce og bagte tomater. Eller hvad med at serveret tilbehøret til kylling eller en god culottesteg sammen med en hjemmelavet bearnaisesauce.

Opskriften på friske grønne bønner med sprød bacon får du ved at trykke her eller på billedet.

Opskriften på friske bønner med sprød bacon får du her

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Du ønskes en rigtig dejlig uge med masser af appetit.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?