Casper Elkjær bedste dansker ved de Svenske Mesterskaber i Finjolle

Gammel Dragørkending blev i weekenden bedste dansker med en flot 6. plads ved de Svenske Mesterskaber i Finjolle som blev afholdt i Marstrand. Hele tre danskere var med i top 10 blandt de 28 tilmeldte Finjolle-sejlere.

Privatfoto

Casper Elkjær var sammen med de to andre danske Finjolle-sejlere Otto Strandvig og Allan Hansen kommet til Marstrand med en forventning om frisk vind og store bølger, men måtte efterhånden se vejrudsigten skuffe dem, skriver netmediet minbaad.dk.

Vindmåleren nåede aldrig over 4-5 m/s i løbet af de tre dage mesterskabet varede og de vindforhold skulle vise sig at være gunstige for svenskerne. Svensk Mester blev Fredrik Tegnhed fra Karlstad foran Peter Overup fra Malmø.

Casper Elkjær blev bedste dansker med en flot 6. plads og med Otto Strandvig og Allan Hansen lige i kølvandet med henholdsvis en samlet 8.- og 9. plads.

“Det var svære forhold med springende vind og trykforskelle. Gode starter var afgørende. Interessant nok valgte baneledelsen konsekvent at lægge linjen med styrbord fordel. Det betød også mange omstarter og BFD diskvalifikationer”, siger Casper Elkjær ifølge minbaad.dk.

“Mine starter og opkryds var gode, men jeg manglede lidt fart på læns. Samlet set er jeg meget tilfreds med min sejlads”, skriver minbaad.dk som en afsluttende kommentar fra Casper Elkjær.

Dragør Mesterskabet er næste vigtige stævne

Næste vigtige stævne for de danske Finnjollesejlere er den 7.-8. september, hvor Dragør Mesterskabet traditionen tro sejles.

Til Dragør Mesterskabet deltager Casper Elkjær også sammen med bl.a. de dygtige svenskere, men favoritten i Dragør må være Michael Staal fra Dragør Sejlklub som er absolut bedst, siger Casper Elkjær til DragørNyheder.dk. Hvem der vinder i Dragør må vi med spænding vente med til den 8. september.

Seneste artikler

 

Fik du læst?