Reception for Danmarks udsendte

Dragør Kommune inviterer til reception på flagdagen for Danmarks udsendte torsdag den 5. september 2019.

Reception 5. september

Vi markerer flagdagen for Danmarks udsendte torsdag den 5. september 2019 klokken 19 ved en reception på Dragør Rådhus, Kirkevej 7.

Flagdag for Danmarks udsendte

Hvert år holder Dragør Kommune en reception for at fejre de borgere i Dragør, som er eller har været udsendt for Danmark. Receptionen holdes på den officielle flagdag for Danmarks udsendte den 5. september.

Flagdagen er en anledning til at udtrykke anerkendelse for den fremragende og professionelle indsats, som Danmarks udsendte yder og har ydet i en række af verdens konfliktområder.

Tilmelding

Hvis du – som borger i Dragør – er eller har været udsendt på mission for politiet, beredskabet eller forsvaret, er du meget velkommen til at tilmelde dig flagdagen Skriv til Dragør Kommune, Heidi Andersen på heidia@dragoer.dk senest tirsdag den 20. august 2019.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

I cirkus med corona-pas

Nu kan familien komme i cirkus med corona-pas. Cirkus Baldoni gæster Dragør og Tårnby i maj. Forestillingen ‘Det for Vildt’ starter sin landsturné i morgen

Læs mere »

Go’morgen Amager

Søndag 9. maj – solen står op kl. 05.10 og går ned kl. 21.02. Dagen tiltaget med 08.50 minutter. Månen er aftagende – to dage til nymåne. Vejret:

Læs mere »