Reception for Danmarks udsendte

Dragør Kommune inviterer til reception på flagdagen for Danmarks udsendte torsdag den 5. september 2019.

Reception 5. september

Vi markerer flagdagen for Danmarks udsendte torsdag den 5. september 2019 klokken 19 ved en reception på Dragør Rådhus, Kirkevej 7.

Flagdag for Danmarks udsendte

Hvert år holder Dragør Kommune en reception for at fejre de borgere i Dragør, som er eller har været udsendt for Danmark. Receptionen holdes på den officielle flagdag for Danmarks udsendte den 5. september.

Flagdagen er en anledning til at udtrykke anerkendelse for den fremragende og professionelle indsats, som Danmarks udsendte yder og har ydet i en række af verdens konfliktområder.

Tilmelding

Hvis du – som borger i Dragør – er eller har været udsendt på mission for politiet, beredskabet eller forsvaret, er du meget velkommen til at tilmelde dig flagdagen Skriv til Dragør Kommune, Heidi Andersen på heidia@dragoer.dk senest tirsdag den 20. august 2019.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?