Høring om budgetmateriale 2020-23

Administrationens samlede budgetmateriale er pr. den 15. august 2019 sendt i offentligt tilgængeligt her på hjemmesiden.

Bemærk: Ukendte økonomiske rammer

Udskydelsen af økonomiaftalen mellem regering og KL betyder, at vi på nuværende tidspunkt ikke kender de økonomiske rammer for Dragørs budgetlægning 2020 i form af økonomiaftale, skatter, tilskud og udligning, service- og anlægsrammer mv.

Med dette væsentlige forbehold rummer høringsmaterialet administrationens beregninger af kendte tal og administrationens forslag til besparelser og udvidelser af kommunens budget.

Frist for høring

Den oprindelige tidsfrist for høringssvar er torsdag den 29. august kl. 9. Denne frist forventes dog udskudt på det kommende møde i Økonomiudvalget til søndag den 15. september 2019 kl. 12. Hold derfor øje med hjemmesiden dragoer.dk.

Høringssvar sender du skriftligt til dragoer@dragoer.dk.

Det endelige Budget 2020-2023 forventes besluttet af kommunalbestyrelsen den 31. oktober 2019.

Materialet er opdateret den 20. august 2019, jævnfør oversigten nedenfor.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?