John Mogensens datter Minna Mogensen er død

Fredag d. 9. august døde den folkekære sanger John Mogensens datter, Minna Mogensen, i sit hjem. Minna Mogensen blev 69 år.

Minna Mogensen (i baggrunden og indsat) sammen med mor Ruth og far John Mogensen på terrassen i Dragør engang i 70´erne. Privatfoto.

Minna Mogensen  boede med sin forældre Ruth og John Mogensen på Jægervej 75 i Dragør. Hun nåede at flytte med i 1977 til den større villa på Fristrands Allé, hvor hendes landskendte far døde. Mange vil stadig huske hende fra Store Magleby skole og som voksen boede hun i Strandparken på Søndre Røsevej.

Huset på Jægervej (t.v.) og huset på Fristrands Allé (t.h.) hvor John Mogensen endte sine dage i april 1977. Arkivfoto.

Så længe jeg lever

Minna lagde ikke skjul på, at hun bestemt ikke var begejstret for Ole Bornedals film “Så længe jeg lever”. Ung som ældre udtalte Minna sig ofte meget direkte.

Ruth og John Mogensen ligger begravet på Store Magleby Kirkegård.

Læs også: John Mogensen i Dragør

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »