“Når børn flytter” – home udgiver bog med gode råd til en tryg flytning

Det er en stor forandring at flytte, og især for børn. Og nu er der inspiration til en tryg flytning i ny bog fra ejendomsmæglerkæden home og familievejleder Lola Jensen med masser af gode råd.  

Foto: home PR

900.000 danskere flytter hvert år, heraf er over 200.000 børn. Nu er der gratis, gode råd til lokale familier med børn med den nye bog “Når børn flytter” som er spækket med konkrete råd fra den kendte familievejleder Lola Jensen. Bogen er gratis for alle, og kan hentes hos home Tårnby-Dragør.

”Vi vil gerne bidrage til, at en flytning med børn bliver mere overskuelig. Derfor har vi samlet de bedste råd fra en af landets fremmeste eksperter, familievejleder Lola Jensen, som mange nok kender fra tv. Hun har et meget stort hjerte for børns trivsel og har valgt at dele ud af sine erfaringer i samarbejde med home”, siger indehaver Uffe Jochumsen fra home Tårnby-Dragør.

Behov for gode råd 
Familier med børn er den største gruppe, der flytter. Som ejendomsmægler møder home hver dag flyttende familier i alle mulige forskellige scenarier. Det er som regel store begivenheder, der skubber gang i en flytning, og der er mange følelser involveret undervejs og efter.

”En flytning er andet og mere end fremvisning, beslutning og underskrift. Flytning er følelser, og jeg vil gerne være med til at skabe noget tryghed omkring at flytte med børn,” forklarer familievejleder Lola Jensen, der har erfaring fra 35 års samarbejde med familier.

Bogen er gratis for alle, både kunder, ikke-kunder og daginstitutioner/skoler og kan hentes hos home Tårnby/Dragør fra d. 23. august hvor der på dagen ligeledes vil være en uformel reception i forretningen som ligger på Kongelundsvej 296, 2770 Kastrup. Du kan også besøge forretningens hjemmeside via linket her

LOLAS 9 UDVALGTE FLYTTEFIF

Før flytning
-Sig intet til børnene, før beslutningen er taget
-Sigt efter en ferie, så I kan flytte i ro og mag
-Tag alle børnenes ting og vaner med – også de dårlige

Under flytning 
-Vær effektiv og lad ikke flytningen strække sig over for lang tid 
-Lad ikke barnet mærke din egen tvivl eller frustrationer i processen
-Vis at I som forældre har styr på skuden.

Efter flytning
-Sørg for, at børneværelset er det første, der står klar
-Besøg den nye skole og venner på vejen, så det bliver mindre farligt
-Giv plads til børnenes følelser, også de negative

 KILDE: Bogen ’Når børn flytter’ udgivet af Home

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?