Rajissimo overtager Den Gamle Bager og Laura Ellas nuværende forretningslokale

Kongevejen er under forandring. Familien Dal Hende som driver Laura Ella, Den Gamle Bager og Bazar drosler ned og meddeler i den forbindelse at is-forretningen Rajissimo overtager Den Gamle Bager allerede pr. 1. september og Laura Ellas nuværende forretningslokale, som ligger ved siden af, planmæssigt pr. februar 2020. Det oplyser Helle Hende i dagens udgave af ugeavisen Dragør Nyt.

Foto: DragørNyheder.dk

Familien Dal Hende oplyser at årsagen til forandringerne skyldes at de efter mange års hårdt arbejde vil drosle ned og bruge mere tid på familien. Helle Hende oplyser endvidere at planen er, at flytte den nuværende forretning Laura Ella til lokalet på Badstuevælen, hvor de siden foråret 2018 har drevet forretningen Bazar.

Ifølge familien Dal Hende er alle detaljer og aftaler med Rajissimo endnu ikke på plads, men planen er, at Den Gamle Bager drives videre i samme stil som nu med brødudsalg og café. Hvad der i fremtiden skal være i Laura Ellas nuværende lokaler melder historien ikke noget om.

Men samlet set kan det give lidt omrokeringer i gadebilledet. Indehaveren af Dragør Frugt og Grønt, Henrik Bæk Andersen, som er nabo til Laura Ella, meddelte tidligere på året at han takker af 1. oktober i år. Hvad der skal ske i de lokaler er endnu uvist.

Om Rajissimo flytter fra deres nuværende lokation til Laura Ellas lokaler melder historien heller ikke noget om, men hvorom alt er så sker der rokader på Kongevejen.

Læs også: Grønthandleren på Kongevejen takker af

Seneste artikler

 

Fik du læst?