Fyr den af med fællessang på Rådhuset

Vi synger alt for lidt sammen og det vil Dragør Musik- og Kulturskole nu gøre noget ved med et nyt initiativ med fællessang – eller fyraftenssang – på Rådhuset i Dragør.

Dragør Musik- og Kulturskole inviterer nu til gratis “fyraftenssang” en gang om måneden. Første gang bliver den 4. september kl. 16.45 i Rådhushallen og herefter er det den første onsdag hver måned.

“Tanken er, at vi synger alt for lidt sammen og det skal der rettes op på. Sang kan være med til at stabiliserer vores hjerterytme og afhjælpe stress-symptomer. Sang er noget af det mest fællesskabs-skabende der findes. Svenske forskere har dokumenteret at man opnår en fælles hjerterytme, når man synger sammen”, fortæller Musikskoleleder Jacob Honoré og fortsætter;

“Man kan nu møde op i Rådhushallen en gang om måneden sammen med en masse andre til fællessang i en lille halv time”.

“Vi sætter en kasse op på dagen til sangønsker, hvorfra vi trækker sangen til den følgende fyraftenssang. Ved hvert arrangement vil der være en kort fortælling om musik, Dragør eller andet interessant”.

“Ved den første fyraftenssang er det Borgmester og medlem af Musik- og Kulturskolens bestyrelse Eik Dahl Bidstrup som fortæller en historie.”

Musikskoleleder Jacob Honoré synger for og det hele akkompagneres af Irene Hasager.

“Det kræver ingen forudsætninger at deltage og husk, at hver fugl synger med sit næb og det skal man ikke være flov over. Man skal bare have lysten til at synge sammen med andre”, afslutter Jacob Honoré.

Hvad: Fyraftenssang / Fællessang
Hvor: Rådhushallen, Kirkevej 7, 2791 Dragør
Hvornår: Onsdag 4. september kl. 16.45 og derefter første onsdag hver måned.
Andet: Alle er velkommen og det er gratis

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?