Åbningsfest i Dragør Menighedsbørnehave

Først var Dragør Menighedsbørnehave lukningstruet, men ihærdig indsats fra en masse ildsjæle endte med nyt liv til børnehaven som pr. 1. august er blevet til en privat selvejende institution. Det bliver i dag fejret med en kæmpe åbningsreception i børnehaven på Kirkevej.

Privatfoto

Alle er velkommen fra kl. 14 i dag og der vil være kaffe og hjemmebag i læssevis, slush-ice til ungerne og hygge til alle. Børnene har i løbet af formiddagen i dag set hatteteater – de skal nemlig også mærke, at det er en festdag for børnehaven.

Dragør Menighedsbørnehaves leder, Kirsten, byder velkommen omkring. kl. 15.00-15.30 hvor også Ida Lissau, som er formand for institutionsbestyrelsen, vil holde en tale.

Kl. 16.00 kommer der besøg af “Troopers for Charity” som er nogle mega seje mennesker, som er klædt ud som Star Wars karakterer. De går rundt og giver High-Fives og stiller op til sjove billeder.

Hvad: Åbningsreception for Dragør Menighedsbørnehave
Hvor: Kirkevej 172
Hvornår: Fredag 23. august fra kl. 14-17

Alle er velkommen!

Læs også: Dragør Menighedsbørnehave er klar!

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Alumnedag på Tårnby Gymnasium

Efter flere års arbejde med karrierelæring, målrettet planlægning, en masse research og en standby grundet Coronanedlukning, er Tårnby Gymnasium nu klar til den første alumnedag onsdag 1.

Læs mere »