Åbningsfest i Dragør Menighedsbørnehave

Først var Dragør Menighedsbørnehave lukningstruet, men ihærdig indsats fra en masse ildsjæle endte med nyt liv til børnehaven som pr. 1. august er blevet til en privat selvejende institution. Det bliver i dag fejret med en kæmpe åbningsreception i børnehaven på Kirkevej.

Privatfoto

Alle er velkommen fra kl. 14 i dag og der vil være kaffe og hjemmebag i læssevis, slush-ice til ungerne og hygge til alle. Børnene har i løbet af formiddagen i dag set hatteteater – de skal nemlig også mærke, at det er en festdag for børnehaven.

Dragør Menighedsbørnehaves leder, Kirsten, byder velkommen omkring. kl. 15.00-15.30 hvor også Ida Lissau, som er formand for institutionsbestyrelsen, vil holde en tale.

Kl. 16.00 kommer der besøg af “Troopers for Charity” som er nogle mega seje mennesker, som er klædt ud som Star Wars karakterer. De går rundt og giver High-Fives og stiller op til sjove billeder.

Hvad: Åbningsreception for Dragør Menighedsbørnehave
Hvor: Kirkevej 172
Hvornår: Fredag 23. august fra kl. 14-17

Alle er velkommen!

Læs også: Dragør Menighedsbørnehave er klar!

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »