Ugens Bolig: Stor villa med plads til hele familien

Ugens Bolig præsenteres af home Tårnby-Dragør: Med adresse i Søvang har man en perfekt kombination af by og natur. Der er kun 5-10 minutters kørsel til Store Magleby og Dragør, der byder på både gode indkøbsmuligheder og skole, mens nærmeste daginstitution ligger i gåafstand fra hjemmet. Her er der derfor rig mulighed for at nyde den friske havluft og de frodige skove i nærområdet. Man kan tage en dukkert fra badebroen i Søvang eller nyde en dejlig cykeltur til Kongelunden eller Amager Fælled.

Foto: home

Stor villa med plads til hele familien i naturskønne Søvang

Ejendommen er opført i 1976 med en tilbygning fra 1990, og fremstår med pudset facade, og ikke mindst en spændende planløsning. Huset rummer mange gode kvadratmeter, der fordeler sig over halvandet plan. Via en rummelig entréer der adgang til et godt bryggers, og herfra kommer man videre ind i den store dagligstue med brændeovn. Herfra er der et fint kig til den lukkede baghave fra de store vindues- og dørpartier.

Foto: home

Via en lysfyldt gang med vinduespartier fra gulv til loft, kommer man over til tilbygningen, der rummer et dejligt lyst køkken-alrum med fin plads til spiseafdelingen. Herfra er der ligeledes en fantastisk udsigt over den grønne have, samt udgang til terrassen. Køkkenet er funktionelt og rummer god skabsplads, samt alt i hårde hvidevarer.

Foto: home

Derudover indeholder stuetagen, to gode regulære værelser samt et fint badeværelse med separat bruseafsnit og gulvvarme.

Foto: home

Førstesalen rummer et stor repos samt to gode værelser – det ene værelse har adgang til eget badeværelse med god plads, brus og lækkert hjørnebadekar. Det andet værelse har indbyggede skabe og udgang til en herlig altan. Herude kan I sætte jer til rette med udsigt over villakvarterets hustage og de grønne trækroner. Det store repos giver mange indretningsmæssige muligheder, som fx hjemmekontor, tv-stue, alrum til børnene mm.

Foto: home

Den 1.200 kvadratmeter store grund giver jer en ugeneret oase til udelivet. Haven er lukket godt af, og ligger godt afskærmet bag huset fra vejen. Her kan man glæde sig over flere indbydende terrassemiljøer, hvor de lange, lyse sommeraftener kan nydes med grill og godt selskab.

Velkommen til Fælledvej 193!

Kontakt home Tårnby-Dragør for yderligere oplysninger og fremvisning eller klik her for at komme til mæglerens boligpræsentation

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?