Hattrick-helten Frederik Glendorf sikrer Dragør tredje sejr på stribe

Der er alvor bag træner Henrik Gundersens ord om, at Dragør Boldklub (DB) skal blande sig i topstriden i fodboldens Serie 1 i denne sæson. Lørdag eftermiddag vandt de gulblusede en overbevisende sejr på 5-2 over CSC Christiania, hvilket betyder, at man nu har vundet sæsonens første tre kampe.

Foto: DragørNyheder.dk

De veloplagte Dragør-spillere virkede ikke mærkede af, at man har haft en såkaldt ”engelsk uge” med tre kampe på syv dage. Hjemmeholdet sad på spillet fra start, og i hele første halvleg var der nærmest spil til et mål.

Det var derfor fuldt fortjent, at Frederik Glendorf allerede efter 10 minutters spil kunne glæde de mange fremmødte, som var troppet op i 26 graders varme på opvisningsbanen i Dragør. En flot kombination blev afsluttet med et resolut spark, og så var hjemmeholdet i gang.

Allerede 10 minutter senere blev føringen fordoblet, og denne gang var det den talentfulde Frederik Aarup Frost, som havde sidste fod på en flot kombination. Et tørt hug, og så var DB trukket yderligere fra modstanderen.

For at sige det rent ud, så var det ikke meget, CSC havde at byde på i første halvleg. Faktisk registrerede man knap et forsøg på mål, og det var da også en naturlig konsekvens af overtaget, at DB bragte sig på 3-0 kort før pausen.

Igen var det Frederik Glendorf, der var på pletten, denne gang på en regulær friløber, da gæsternes bagerste kæde havde vovet sig for langt frem ved en dødbold. Pausestillingen 3-0 var helt i overensstemmelse med spil og chancer, så man havde svært ved at se, at udeholdet på nogen måde skulle blive en trussel i anden halvleg.

Hattrick-helten Frederik Glendorf sikrede Dragør tredje sejr på stribe i lørdagens kamp mod CSC. (på billedet er Gelndorf i aktion i en tidligere kamp for Dragør) Foto: DragørNyheder.dk

Flere chancer i anden halvleg

Det var de heller ikke i de første 20 minutter efter sidebyttet. DB begyndte at skabe endnu flere åbne målchancer, og godt midtvejs i anden halvleg fuldendte Frederik Glendorf sit hattrick. Han er nu noteret for fire mål i de første tre kampe.

To hurtige CSC-træffere skabte efterfølgende tvivl om udfaldet, og nervøsitet på tilskuerpladserne, men da Mathias Rahbek sendte bolden i mål fra kort afstand med ca.10 minutter tilbage, var kampen reelt lukket.

Cheftræner: Ærgerlig over at slippe mål ind, men glad for både spillet og sejren

Det var selvfølgelig en tilfreds træner Henrik Gundersen, som bagefter var tilfreds med de tre point, men han hæftede sig også ved, at hans hold havde sluppet to mål ind på en ”dum”  måde:

”Vi synes der er offside på det første mål, og nummer to er bare godt sparket ind, så det er lidt ærgerligt. Vi stod ellers rigtigt på banen og gjorde rummene små for de andre, så det ærgrer mig, at forsvaret spillede en god kamp, og alligevel slap vi to mål ind”, analyserede Henrik Gundersen overfor Dragørnyheder.dk efter kampen.

Trods de to dumme mål var der selvfølgelig tilfredshed med spillet generelt, og naturligvis de tre point: ”Vi har fået en bred trup og nogle spillere, som arbejder hårdt, og som gør en forskel. Vi har trods alt scoret 12 mål i de første tre kampe. Det gik også forrygende i dag, og selv om der går to mål ind, er jeg meget tilfreds med forsvarets stabile indsats”, fastslog Henrik Gundersen.

En tilfreds træner Henrik Gundersen som efter kampen var tilfreds med de tre point til trods for to “dumme” mål til modstanderen. Foto: DragørNyheder.dk

Han forklarer, at holdet har succes netop nu skyldes, at der er kommet en vinderkultur ind på holdet: ”Det var som om man skulle underspille sig selv, og at det ikke var ”cool” at arbejde hårdt og vise holdkammeraterne, at man gerne ville være den bedste og være en vinder. Det har vi fået ændret på, så vores træningssamlinger er meget mere konkurrenceprægede, og det har gjort truppen stærkere, samlet set”, smilede succestræneren efter den tredje sejr på syv dage.

DB’s næste opgave er en udekamp mod BK Fix på fredag aften, mens næste hjemmekamp er d. 7/9 kl.13 mod Victoria.

Seneste artikler

 

Fik du læst?