“Ørestad Sveder” – Kulturdage i Ørestad

Har du lyst til at være akrobat for en dag eller give den gas som breakdancer?
Vil du svæve på vandet i Waterballz, afprøve din indre skater eller træne badmintonarmen?
Så kan du besøge Ørestad Kulturdag, der i år står i idrættens og legens tegn for alle aldre!

Foto: Ørestad Kulturdag

For 13. gang byder Ørestads største byfest velkommen til en dag fyldt med gode oplevelser og sved på panden!

Foto: Ørestad Kulturdag

Ørestad er en bydel, hvor der er plads til fysisk udfoldelse og leg. Bydelen har mange aktive idrætsforeninger og klubber, der danser ballet, spiller basketball, laver seje spark og trick til Capoeira, og holder sig strakt ud i armene i bedste Calisthenic stil. Streethallen fyldes med aktiviteter både inde og ude.

Foto: Ørestad Kulturdag

I Byparken kan du møde Ørestad IF med et fyldt aktivitetsprogram og REMA 1000 afholder FunRun, hvor du kan prøve sækkeløb, ringekast, æggeløb mm. GLIMT skaber en speciallavet nycirkus forestilling til Streethallen med nervepirrende akrobatik.

Foto: Ørestad Kulturdag

På dagen vil der, som altid, være musik, mad, kreative workshops og hygge med de allerbedste naboer. Hvis du ikke er så bevægelsesklar, kan du også deltage i pileflet workshop, babysalmesang og langbordsspisning med bydelens indiske restaurant Rasoi.

Du kan også gå på loppefund og gøre et kup hos de lokale beboere som sælger ud af guldet fra kælderrummene. Man vil kunne finde alt fra legetøj og nips til tøj og møbler – og alt derimellem.

Det store program byder også på flere rundvisninger. Flere af dem er allerede fuldt bookede, men du kan stadig komme med på byvandring i Bella Kvarter, nytteplantevandring i byparken og en guidet gåtur i Ørestad City, som By & Havn står for.

Du kan også tage med By & Havnes guide, Jørn P. Madsen som viser rundt i Ørestad City og fortæller om den spændende arkitektur, de små og store byrum, kunstværkerne og de hemmelige steder. Få viden om de oprindelige tanker bag Ørestad City og oplev, hvordan bydelen ser ud i dag – 13 år efter de første indbyggere flyttede ind – og 13 år efter den første kulturdag.

Hvad: Ørestad Kulturdag “Ørestad Sveder”
Hvor: Ørestad City og Ørestad Syd
Hvornår: Lørdag den 31. august kl. 9-21 og søndag den 1. september kl. 11-16

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?