Direktør i Dragør fortsætter karrieren i Ringsted Kommune

Efter syv år i Dragør Kommune fortsætter direktør Mette Jeppesen sin karriere i Ringsted Kommune. Her skal hun være teknisk direktør.

Direktør Mette Jeppesen

Det betyder, at Mette Jeppesen stopper i Dragør Kommune med udgangen af september 2019.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup siger: ”Jeg har haft et tæt samarbejde med Mette siden min første dag som borgmester. På både mine egne og kommunalbestyrelsens vegne vil jeg gerne sige stor tak til Mette for en kæmpe indsats med god, ordentlig og præcis rådgivning til os politikere. Det er altid trist at skulle tage afsked med en dygtig direktør, men jeg er glad for, at vi kan sende Mette godt videre til et spændende job i en større kommune.”

Mette har været ansat i Dragør Kommune siden 2012. Først som stabschef og siden 2015 som direktør for Plan og Teknik samt Sundhed og Omsorg.

Mette Jeppesen udtaler: ”Efter syv års ansættelse kommer jeg helt sikkert til savne Dragør Kommune. Det gælder både dygtige ledere og medarbejdere, men også de foreninger og mennesker, som jeg har lært at kende gennem årene. Dragør er et helt særligt lokalsamfund med mange ressourcer og muligheder.”

Hun fortsætter: “Stillingen som teknisk direktør i Ringsted Kommune bliver et meget anderledes job, end jeg har haft i Dragør. Det er bestemt ikke et fravalg af Dragør Kommune, men et tilvalg af nye muligheder med andre fysiske rammer for udbygning og udvikling, end det vi kender fra Dragør.”

En ny direktion

Dragør Kommunes kommunaldirektør Kenneth Kristensen har tidligere meddelt, at han forlader sin stilling efter fem år med udløbet af sin kontrakt den 31. december 2019, og i januar 2019 skiftede velfærdsdirektør Jesper Tangbæk til Solrød Kommune.

Kenneth Kristensen udtaler: ”Jeg vil først og fremmest ønske Mette Jeppesen tillykke med det nye job og takke hende for en meget solid indsats for Dragør Kommune.”

Kenneth Kristensen tilføjer: ”Udefra kan det måske se ud som om, at hele direktionen i løbet af et år flygter fra Dragør. Det, vil jeg meget gerne afkræfte, er tilfældet. Direktionen blev alle ansat for 5-7 år siden, og det er helt almindeligt i den type stillinger at skifte job efter en periode – især i en lille kommune som Dragør, der ikke kan byde på de samme udviklingsmuligheder som eksempelvis Ringsted Kommune.”

Økonomiudvalget forventes den 5. september 2019 at tage stilling til rekruttering af ny direktør med henblik på, at en tiltrædelse kan ske den 1. januar 2020.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?