Direktør Mette Jeppesen forlader sin stilling i Dragør Kommune

Foto: Indsat Mette Jeppesen/Dragør Kommune/PR

Efter syv år i Dragør Kommune har direktør for Plan og Teknik samt Sundhed og Omsorg siden 2015, Mette Jeppesen, opsagt sin stilling og fratræder med udgangen af september. Mette Jeppesen fortsætter sin karriere som teknisk direktør i Ringsted Kommune.

Mette har været ansat i Dragør Kommune siden 2012. Først som stabschef og siden 2015 som direktør for Plan og Teknik samt Sundhed og Omsorg.

Mette Jeppesens opsigelse kommer i kølvandet på Dragør Kommunes kommunaldirektør Kenneth Kristensen som tidligere på året meddelte, at han forlader sin stilling efter fem år med udløbet af sin kontrakt den 31. december 2019, og velfærdsdirektør Jesper Tangbæk som i januar 2019 skiftede til Solrød Kommune.

Kommunaldirektør Kenneth Kristensen siger i en pressemeddelelse fra kommunen: “Jeg vil først og fremmest ønske Mette Jeppesen tillykke med det nye job og takke hende for en meget solid indsats for Dragør Kommune”, og tilføjer;

“Udefra kan det måske se ud som om, at hele direktionen i løbet af et år flygter fra Dragør. Det, vil jeg meget gerne afkræfte, er tilfældet. Direktionen blev alle ansat for 5-7 år siden, og det er helt almindeligt i den type stillinger at skifte job efter en periode – især i en lille kommune som Dragør, der ikke kan byde på de samme udviklingsmuligheder som eksempelvis Ringsted Kommune.”

Mette Jeppesen udtaler: “Efter syv års ansættelse kommer jeg helt sikkert til savne Dragør Kommune. Det gælder både dygtige ledere og medarbejdere, men også de foreninger og mennesker, som jeg har lært at kende gennem årene. Dragør er et helt særligt lokalsamfund med mange ressourcer og muligheder.”

“Stillingen som teknisk direktør i Ringsted Kommune bliver et meget anderledes job, end jeg har haft i Dragør. Det er bestemt ikke et fravalg af Dragør Kommune, men et tilvalg af nye muligheder med andre fysiske rammer for udbygning og udvikling, end det vi kender fra Dragør”, slutter Mette Jeppesen.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup sender følgende kommentarer til Mette Jeppesens fratrædelse: “Jeg har haft et tæt samarbejde med Mette siden min første dag som borgmester. På både mine egne og kommunalbestyrelsens vegne vil jeg gerne sige stor tak til Mette for en kæmpe indsats med god, ordentlig og præcis rådgivning til os politikere. Det er altid trist at skulle tage afsked med en dygtig direktør, men jeg er glad for, at vi kan sende Mette godt videre til et spændende job i en større kommune.”

Økonomiudvalget forventes den 5. september 2019 at tage stilling til rekruttering af ny direktør med henblik på, at en tiltrædelse kan ske den 1. januar 2020.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?