Kom med til økologisk bondegårdsidyl i weekenden

I weekenden inviterer Seerupgaard i Dragør til Økologisk Høstmarked. Her kan du sammen med familien komme helt tæt på sæsonens friske øko-råvarer, hilse på gårdens dyr og møde Marc og Neel, som driver Seerupgaard – en øko-gård fuld af oplevelser, summende bier, kløvermarker og sæsonens friske økologiske grøntsager.

Foto: Seerupgaard

Over hele landet åbner 83 økologiske landbrug stalddørene og inviterer indenfor så du og familien kan se hvor de økologiske gulerødder, æbler og sågar honningen kommer fra.

På øko-gården, Seerupgård, får familien bragt alle sanser i spil, når de over to dage inviterer indenfor til fodring af små kaninunger, smagninger af gårdens egen honning, besøg ved bistaderne, du kan rulle dit eget bivoks lys, smide dig i høet, bage snobrød, komme med på rundvisninger og selv høste nogle af de mange friske, sprøde økologiske grøntsager.

Spis samtidig en lækker frokost, der kan nydes med øko-øl og vin og hvis du er frisk kan du smage på det nye økologiske hit pollen alt i mens værtsparret fortæller alt om gården, økologi og livet som økologisk landmand i Dragør.

Foto: Høstmarked.dk

– Vi holder Økologisk Høstmarked, fordi vi gerne vil give folk mulighed for at komme ud og opleve, hvordan livet og hverdagen på en økologisk gård er. Vi har sørget for, at aktiviteterne er planlagt så alle aldre kan få et indblik i, hvordan en økologisk fødevareproduktion foregår. På den måde sikrer vi, at alle får en oplevelse med sig hjem. Det glæder vi os enormt meget til, siger gårdejer, Neel Seerup.

Seerupgaards Høstmarked er åbent lørdag den 31. august og søndag den 1. september fra kl. 10-16 begge dage. Seerupgaard, Fælledvej 120, 2791 Dragør.

Nedenfor kan du se en kort film – Kom til Høstmarked:

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?