Prisfest for boligejerne i Dragør og Tårnby

Det er ingen hemmelighed, at fast ejendom kan være en god investering. I hvert fald er der områder i Danmark, hvor kvadratmeterprisen stiger hurtigere end i andre. I Dragør og Tårnby har har det været en god forretning at være boligejer de sidste tre år viser nye tal fra Boligsiden.dk.

Nye juli-tal fra Boligsidens Markedsindeks viser, at det i Dragør og Tårnby Kommune kun har taget tre år for en husejer at tjene minimum en halv million kroner på sin bolig. Foto: Boligsiden

I Dragør, Tårnby, Gentofte, Rødovre, Fredensborg, Furesø og København kommuner har man på et standardhus på 140 kvm kunnet tjene mindst 500.000 kroner i løbet af de sidste tre år, imens samme fortjeneste er opnået i løbet af de seneste fire år i kommuner som eksempelvis Ballerup, Helsingør og Hørsholm.

Overordnet set er den gennemsnitlige kvadratmeterpris på rækkehuse og villaer steget 8,3 procent i Region Hovedstaden og 8,5 procent i Region Sjælland i de seneste to år.

Der er dog stadig væsentlig forskel på de kontante priser, idet den gennemsnitlige salgspris på en kvadratmeter i juli 2019 lå på 26.023 kroner i Region Hovedstaden, hvorimod den lå på 12.659 kroner i Region Sjælland.

”Det går godt med beskæftigelsen i Danmark, og renten er rekordlav. Det giver mange familier mod på at købe hus, og mange af dem søger i øjeblikket uden for København,” siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Udvikling i kvm.pris for et gennemsnitligt dansk hus på 140 kvm.:

Seneste artikler

 

Fik du læst?