Oplev kick-ass-iværksætteren Jesper Buch i Dragør

Den succesrige serieiværksætter Jesper Buch, der blandt andet er kendt fra ‘Løvens hule’ på DR, lægger ruten forbi Dragør fredag d. 4. oktober til en fortælling om vejen fra kælderiværksætter til supernova.

Jesper Buch er kendt som succesfuld serieiværksætter, grundlæggeren af JUST-EAT og fra ‘Løvens hule’ på DR. Til oktober kommer han til Dragør med foredraget ”KICK-ASS – Fra kælder til milliard”. Her fortæller han om livet som iværksætter lige fra den spæde begyndelse til den store succes og om både medgang og modgang på turen. Foredraget afholdes af det nye, bæredygtige kontorfællesskab Framehouse på A.P. Møllers Allé.

Eksklusivt ekstranummer

Jesper Buch havde egentlig afsluttet sin sidste foredragsturné i februar i år med sin ”One Last Kick Ass-tour”, men så lod han sig alligevel lokke til at give et eksklusivt ekstranummer i Dragør.

Martin Kvist-Madsen, der er administrerende direktør i KOM-KBH, som står bag Framehouse, arbejder nemlig sammen med Jesper Buch på opførelsen af Start-up City på Frederiksberg. Her planlægger de at bygge 13 etager med 550 kontorer, 131 lejligheder, konference-, udstillings- og uddannelsesfaciliteter samt restauranter og butikker på posthusgrunden på Finsensvej.

Næste foredrag bliver i samme liga

Henover det næste års tid vil Framehouse lægge rammer til en række arrangementer, så alle nysgerrige kan komme og se stedet. De lover allerede at næste foredragsholder bliver i samme liga, hvis ikke lidt større, men de vil endnu ikke løfte sløret for, hvem det er.

Kontorbyggeriet på A. P. Møllers Allé er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, der blandt andet står bag Den Sorte Diamant. De erhvervsdrivende begyndte at flytte ind umiddelbart efter åbningsfesten d. 23. maj i foråret.

Køb din billet her: https://framehouse-aps.ticketbutler.io/da/e/jesper-buch-kick-ass-fra-klder-til-milliard/ 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?