Få bolden i hul og bliv Amager-mester!

Har du en Tiger Woods gemt i maven? Måske er du familiens minigolf-mester og trænger til nye udfordringer? I den kommende weekend er der mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med golfsporten, nærmere bestemt den del af spillet, som både professionelle og amatører regner som det sværeste, nemlig at putte bolden i hul fra green.

I weekenden har du chancen for at blive Amagermester i putting. Et arrangement hvor alle er velkommen til at deltage uanset om du er en Tiger eller ikke.

Af Henrik Hvillum

Over to dage afholder Dragør Golfklub nemlig noget så fornemt som Amager-mesterskabet i put, hvilket afvikles over to dage: lørdag fra 10–16 og søndag fra 9-13. Den gode nyhed for alle øens golfinteresserede borgere er, at man bare kan møde op, også uden forudgående tilmelding. Der spilles på 18 huller, inden Amagermesteren kåres.

Grafik: Dragør Golfklub

Når det er sket, får vedkommende overrakt pokal, diplom osv. sammen med vinderen af ”Dragør-pokalen” som den danske elite dyster om, samtidig som putte-konkurrencen finder sted. Der uddeles naturligvis præmier til de tre bedste deltagere, men derudover er der tre ekstra gevinstchancer blandt de øvrige deltagere, når der løbende trækkes lod om forskellige ”trøstepræmier”.

Torben Ehlers, forretningsfører i Dragør Golfklub er klar med nytrimmet græs til weekendens Ø-mesterskab i putting. Foto: DragørNyheder.dk

”Vi håber naturligvis på godt vejr, så vi får så mange besøgende som muligt på Dragør Golfklubs dejlige baner. Vi er i forvejen en af byens største forening med over 1000 medlemmer, men vi vil altid gerne have flere, og vi vil meget gerne give de golfinteresserede borgere en god oplevelse. Derfor håber vi på en spændende, sjov og underholdende konkurrence i den kommende weekend”, siger Dragør Golfklubs forretningsfører Torben Ehlers til DragørNyheder.dk.