Ram plet på golfbanen og vind 100.000 kroner!

Som nævnt i DragørNyheder.dk i går, kan alle med en kriblende golfspiller i maven med fordel tage forbi Dragør Golfklub og deltage i en puttekonkurrence i den kommende weekend.

Foto: DragørNyheder.dk

Af Henrik Hvillum

Det er dog ikke den eneste store begivenhed, som finder sted på de velplejede græsplæner ved Søvang de næste par dage: Blandt en række danske elitespillere dystes der også om Dragør Pokalen, som igen i år har en formidabel hole-in-one præmie på hele 100.000 kroner i spil. Sidste år var der sågar en bil på højkant, men der var der ingen der slog til ved den lejlighed.

Foto: DragørNyheder.dk

Turneringen har denne gang en samlet præmiesum på 24.000 kroner, og flere topspillere stiller til start, herunder sidste års vindere Patrick Dam Schou og Fie Kjærgaard Olesen, foruden den nykårede danmarksmester i slagspil, Louise Markvardsen.

Banen skulle efter sigende stå bedre end nogensinde, så det er med ”stor optimisme, at klubben står klar til at tage imod de mange elitespillere”, lyder det forventningsfuldt fra forretningsfører i Dragør Golfklub, Torben Ehlers.

Dragør Golfklub står klar til at tage imod de mange elitespillere”, lyder det forventningsfuldt fra forretningsfører i Dragør Golfklub, Torben Ehlers. Foto: DragørNyheder.dk

Hvis det lykkes en af spillerne at sende bolden i hul på kun ét slag, modtager han/hun et rejsegavekort til ”Mulligan Golf” på hele 100.000 kr.

Der tee’s ud allerede kl. 07.15 lørdag morgen og spillet forventes afsluttet ca. kl. 15.15.

Læs også: Få bolden i hul og bliv Amager-mester