Dragør Erhverv inviterer: Nydelses-gå-hjem-møde med Nikolaj Kirk

Onsdag d. 11. september byder Dragør Erhverv på networking, lokale smagsprøver og foredrag med Nikolaj Kirk fra programmet “Nak & Æd”.

Arrangementet er for erhvervsledere med virksomhed eller adresse i Dragør. Aftenen byder først på networking og mulighed for at smage, hvad de lokale restauranter i Dragør har at byde på. Herefter er der foredrag ved Nikolaj Kirk fra programmet “Nak & Æd”.

Nikolaj Kirk er en dansk kok, kogebogsforfatter og tv-vært, som er særlig kendt for tv-programmet ”Nak og Æd”. I hans foredrag vil han komme ind på forskellige aspekter i at arbejde kreativt med naturstoffet på TV, hans holdninger til jagt samt hvorfor programmet overhovedet hedder ”Nak og Æd”.

Dragør Erhverv er en forening for Dragørs virksomheder og virksomhedsejere, og arrangementet er for erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Foreningen ønsker at fremme betingelserne for det lokale erhvervsliv i Dragør. Det er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv, mens andre betaler 100 kr. ved indgangen.

Mødet kommer til at foregå i Hollænderhallen i Dragør (Halvejen 3, 2791 Dragør) fra kl. 18-21. Tilmelding er nødvendig og skal ske til: kontakt@dragoer-erhverv.dk.

Seneste artikler

 

Fik du læst?