Nu kan din flaskepant få nettet til at blafre i Dragør Boldklub

Et nyt lokalt partnerskab får med ét tryk netmaskerne til at blafre i Dragør Boldklub. Med et enkelt tryk på flaskeautomaten kan kunderne i føtex i Dragør nu støtte Dragør Boldklub. 

Varehuschef Birgitte Rantzau (tv) og Sponsoransvarlig i Dragør Boldklub Simon Kristensen har gjort det legende let at støtte en aktiv fritid for børn og unge i Dragør Boldklub. Foto: PR

Tomme dåser, flasker og ølkasser kan nu få stor værdi for Dragør Boldklub. Når man som kunde i føtex i Dragør står foran flaskeautomaten på sin indkøbstur, får man nu muligheden for at støtte op om Dragør Boldklub – ganske enkelt ved at trykke på den særlige donationsknap i stedet for den normale pantknap. Med ét tryk på donationsknappen går pantbeløbet ubeskåret til Dragør Boldklub.

– I føtex arbejder vi for en sundere og bedre hverdag, og derfor vil vi gerne bidrage til, at børn og unge kan være aktive i deres fritid. Vi synes, at Dragør Boldklub gør en stor forskel her i lokalområdet. Så foruden en særskilt donation fra os har vi valgt at give kunder mulighed for at donere sin pant til Dragør Boldklub. Vi håber, at rigtig mange vil tage godt imod vores initiativ og på den måde støtte op om klubbens arbejde, fortæller Birgitte Rantzau, varehuschef i føtex food Dragør

Over hele landet arbejder føtex for at skabe en sundere og bedre hverdag med støtte til sundhedsinitiativer, foreninger og klubber. Over hundrede føtex-butikker har indgået lokale partnerskaber, som kunderne kan donere til med pantknappen, og nu altså også føtex food Dragør.

Dragør Boldklub: Pantdonationer kan gøre en kæmpe forskel for os

I Dragør Boldklub håber man på masser af tomme flasker og dåser i føtex flaskeautomaten. Klubben har ca. 1000 medlemmer, og allerede nu er der en klar plan for, hvad føtex-samarbejdet skal udmønte sig i;

– Vi er meget taknemmelige for samarbejdet med føtex, som gør en stor forskel for os. Gennem de sidste mange år har vi aktivt arbejdet for, at byens børn og unge har gode og aktive tilbud, når de får fri fra skole. Derfor håber jeg selvfølgelig, at folk vil have os med i tankerne, når de står foran pantautomaten i føtex, og jeg er utrolig glad for, at føtex har introduceret et så flot tiltag, siger Simon Kristensen som er sponsoransvarlig i Dragør Boldklub.

Klar, parat, tryk! – føtex i Dragør er nu klar med donationsknappen på flaskeautomaten. En knap som både føtex og Dragør Boldklub håber kunderne i føtex vil bruge flittigt. Foto: PR

På landsplan spænder føtex samarbejdsaftaler bredt. Således går pantdonationerne til eksempelvis fodbold, svømning, spejdere, skater, karate og meget mere.

Du kan læse mere om donationer og se, hvilke initiativer føtex samarbejder med i linket her “omtanke.foetex”