Omelet med champignon

Sæt dagen godt igang med et sundt og nærende morgenmåltid. Omelet med champignon smager godt, og holder dig mæt i flere timer. Med et proteinrigt og fiberrigt morgenmåltid får du energi, stabilt blodsukker og bedre koncentration, og det er denne uges madtip et godt bud på.

Æg indeholder gode proteiner og masser af vitaminer og mineraler. Tilberedte champignon har meget umami, som kan sammenlignes med en fyldig kødsmag. Champignon indeholder både proteiner og fibre og er god erstatning for kød.

Serverer du omelet med champignon til morgenmad sammen med smørstegte bimi broccoli (broccolini) får du den bedst tænkelige start på dagen. Du kan også servere omeletten til frokost eller som et nemt aftenmåltid.

Opskriften får du ved at trykke her eller på billedet.

Opskriften: Her får du opskriften på omelet med champignon 

Prøv også: Hjemmelavet chiliolie

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk


Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »