SuperBrugsen på Krudttårnsvej – Strandparken sælger til Coop

Boligselskabet Strandparken har besluttet at sælge Meny-bygningen på Krudttårnsvej til daglivaregiganten Coop, som vil opføre en ny bygning til en SuperBrugsen på området. Det oplyser Strandparken i en pressemeddelelse.

PR foto coop

Strandparkens organisationsbestyrelse traf efter samråd med bestyrelsen for Strandparkens afd. 1 i enighed beslutningen den 3. september 2019. Der var forinden gennemført et offentligt udbud via en ejendomsmægler, hvor der kom fem tilbud. Kravene i udbuddet var udformet på baggrund af et beboermøde i Strandparkens afd. 1 og besluttet af Strandparkens øverste myndighed, repræsentantskabet i juni.

Coop har givet et tilbud, som uden forbehold lever op til krav og ønsker i udbudsmaterialet, oplyser Strandparken videre i meddelelsen.

SuperBrugsen har efter bestyrelsernes opfattelse et godt koncept med et godt varesortiment. SuperBrugsen er indstillet på at etablere en ordning med udlevering af apotekervarer, udbringning af dagligvarer og at støtte det lokale foreningsliv. Man vil bestræbe sig på et højt niveau af bæredygtighed, både i opførsel og drift. De foreløbige skitser til ny bygning ser efter bestyrelsernes mening gode ud og flugter godt med tankerne om renovering af Den gamle Strandpark.

Skitse af coops nye byggeri på Krudttårnsvej.

Alle skitserne kan ses på Strandparkens hjemmeside her.

Som et alment boligselskab er Strandparken glad for, at det er en forbrugerejet virksomhed, som etablerer en ny butik, men det er selvfølgelig også af meget stor betydning at Coop med 19,5 mio. kroner har givet en god betaling – det højeste tilbud – for området. Det kommer beboerne i Strandparken til gavn.

Dragør kommunalbestyrelse skal den 26. september efter behandling i økonomiudvalget den 19. september godkende salget inden det bliver endeligt. Det håber vi stærkt, at der er politisk tilslutning til, står der i pressemeddelelsen fra boligselskabet.

Coop overtager området den 1. november 2019, og vil gerne åbne den ny butik så hurtigt som muligt. Det er imidlertid i øjeblikket ikke muligt at sige noget om, hvornår SuperBrugsen forventer at åbne.

Kædedirektør Jesper K. Andersen, SuperBrugsen siger: ”Vi glæder os til at åbne et topmoderne kvalitetssupermarked i Dragør med betjente afdelinger for slagter og delikatesse, måltidsløsninger, brød og kager, og det helt store udvalg inden for økologi, frugt & grønt og vin.”

Kædedirektør Jesper K. Andersen, SuperBrugsen. Foto: PR

Strandparken ser frem til et godt samarbejde med Coop med en rigtig god dagligvarebutik til gavn for beboerne i Strandparken og borgerne i Dragør, afslutter Søren Keldorff, formand i Strandparken og Pia Johansen, formand for Strandparkens afd. 1.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?