Simon Kvamm: ”Vi kan godt lide, at Dragør har sin egen kerne”

Simon Kvamm og hans kone Stine Ellerbæk flyttede i sommer til Dragør med deres to børn. Vi kunne ikke lade være med at spørge dem, om de er faldet godt til i deres nye nabolag.  

Simon Kvamm og Stine Ellerbæk har både boet midt i Københavns pulserende storbyliv og i Klitmøller langt fra det meste. Nu har de slået sig ned i Dragør, tre veje fra Øresund og 13 kilometer fra Rådhuspladsen. Og fået en forkærlighed for Café Siam på Fortet.

Fortsætter efter billedet…

Foto: simonkvamm.dk

Af Camilla Lærkesen

Hvornår besluttede I jer for at flytte fra Klitmøller tilbage til København, og hvad gjorde at valget faldt på Dragør? 

Vi valgte Dragør, fordi det ligger tæt på vandet og fine naturområder, tæt på hovedstaden, og fordi vi godt kan lide stemningen i byen. Vi kan godt lide at den ikke er “vokset sammen” med andre byer, men har sin egen kerne og afgrænsning – altså at det ikke er en forstad. I øvrigt er det fedt at flytte til en by der har en interessant historie og smukke gader og huse.

Har jeres ophold i Thy haft indflydelse på, at I valgte et lille lokalsamfund som Dragør og finder I nogen sammenligning?

Ja, efter vi havde boet i Klitmøller, med cirka 1000 indbyggere midt i Nationalpark Thy, havde vi igen lyst til at bo et sted, hvor der både er luft og himmel og trygt for børnene at færdes. Selvom vi elsker København og Frederiksberg, hvor vi boede før, er vi blevet vænnet fra livet i den mere tætbefolkede og trafikerede storby.

Har I allerede fået nogle favoritsteder i byen? 

Der er mange dejlige steder i byen, både havnen, gågaden, engene og mulighederne for at bade er jo fantastiske. Vi er glade for udbuddet af spisesteder, her er en del mere end vi er vant til fra Thy, og vi har både fået god sushi, pizza, cafémad og thaimad. Vi vil nødig fremhæve noget frem for andet, men må sige at Café Siam på Fortet er noget af det lækreste thaimad, vi nogensinde har fået.

Stine Ellerbæk kommer oprindeligt fra Aarhus og Simon Kvamm kommer oprindeligt fra Silkeborg.

Beskæftigelse: Stine Ellerbæk: Journalist – Simon Kvamm: Musiker

Børn: To døtre på 7 og 12 år

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?