Stop udsultningen af Dragørs folkeskoler!

Vi har modtaget: Stop udsultningen af Dragørs folkeskoler! Det er opråbet fra de tre skolebestyrelser på Dragørs folkeskoler til politikerne, som del af forhandlingerne om næste års budget. Efter at de økonomiske rammer for skolerne er blevet strammet de seneste år, er det blevet tid til at stoppe og vende udviklingen. Vores folkeskoler kan ikke blive ved med at være gode, hvis ikke vi får midlerne til det.

Indlæg af Heather Krog på vegne af skolebestyrelsen ved Dragør Skole, Claes Clevin på vegne af skolebestyrelsen for Nordstrandskolen og René Bomholt på vegne af skolebestyrelsen for Store Magleby Skole

Skolebestyrelserne for Dragør Skole, Nordstrandskolen og Store Magleby Skole er gået sammen om et fælles høringssvar til politikerne (LINK), hvor de giver udtryk for deres bekymring efter at have læst budgetmaterialet. Der foreslås besparelser over en bred kam, med en rammebesparelse på 2,4 millioner til fordeling på de tre folkeskoler og en række forslag til, hvordan der kan spares på trivsels- og forebyggelsesrelaterede udgifter.

Det er bare ikke godt nok! Hvis vi vil undgå fremtidige stigninger i udgifter på socialområdet, så er det vigtigt, at vi sætter ind tidligt og får kontakt til de børn og unge, der måske ikke går midt på den brede vej. Det bliver unægteligt sværere, hvis vi sparer på den forebyggende indsats.

Derfor, kære politikere, vi ved godt at I har nogle svære prioriteringer foran jer – men overvej, hvad de menneskelige og økonomiske konsekvenser er ved at spare på vores børn og deres uddannelse. Vi tror ikke på, at det set over tid giver en besparelse – snarere tværtimod.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?