Ny skoleleder på Store Magleby Skole

Fra den 1. oktober 2019 er Jens Nelleman Charpentier ansat som ny leder af Store Magleby Skole. Det har et enigt ansættelsesudvalg besluttet.

Portræt af Jens Nelleman Charpentier

Jens Nelleman Charpentier kommer fra en stilling som afdelingsleder for mellemtrinnet på Store Magleby Skole. Her har han også været administrativ leder samt i to omgange konstitueret skoleleder på skolen, hvilket han også er i øjeblikket.

Derudover har Jens arbejdet i Hvidovre Kommunes skoleforvaltning i en del år, til sidst som sekretariatschef. Jens har desuden en diplomuddannelse i ledelse.

Erfarent skolemenneske

”Jens er et meget erfarent skolemenneske og er drevet af et samfundsansvar, hvor folkeskolen betyder en helt afgørende forskel. Folkeskolen styrker samfundssind og dannelse ud over at forberede eleverne på det bæredygtige liv, de skal skabe sig efter skoletiden,” siger Rasmus Johnsen, chef for Børn, Skole og Kultur.

Han fortsætter: ”Jens’ opgave bliver at fortsætte den gode udvikling, som Store Magleby Skole er inde i. Skolen har blandt andet ved Jens’ deltagelse og ledelse satset på en stærk faglig, ikke mindst digital og naturfaglig profil, hvor elevernes trivsel til stadighed er i fokus.”

Jens er 39 år, gift og far til to piger.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?