Ny skoleleder på Store Magleby Skole

Store Magleby Skole får den 1. oktober 2019 ny leder. Det er Jens Nelleman Charpentier som er ansat som ny skoleleder på Store Magleby Skole, oplyser Dragør Kommune i en pressemeddelelse.

Foto: Dragør Kommune

Jens Nelleman Charpentier kommer fra en stilling som afdelingsleder for mellemtrinnet på Store Magleby Skole. Her har han også været administrativ leder samt i to omgange konstitueret skoleleder på skolen, hvilket han også er i øjeblikket.

Derudover har Jens arbejdet i Hvidovre Kommunes skoleforvaltning i en del år, til sidst som sekretariatschef. Jens har desuden en diplomuddannelse i ledelse.

Erfarent skolemenneske

”Jens er et meget erfarent skolemenneske og er drevet af et samfundsansvar, hvor folkeskolen betyder en helt afgørende forskel. Folkeskolen styrker samfundssind og dannelse ud over at forberede eleverne på det bæredygtige liv, de skal skabe sig efter skoletiden,” siger Rasmus Johnsen, chef for Børn, Skole og Kultur.

Han fortsætter: ”Jens’ opgave bliver at fortsætte den gode udvikling, som Store Magleby Skole er inde i. Skolen har blandt andet ved Jens’ deltagelse og ledelse satset på en stærk faglig, ikke mindst digital og naturfaglig profil, hvor elevernes trivsel til stadighed er i fokus.”

Jens er 39 år, gift og far til to piger.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?