Dragør Revyen rykker ind på fortet

Premieren på Dragør Revyen 2019 rykker tættere og tættere på, og nu har skuespillerne indtaget scenen på fortet.

Skuespillerne Mikkel Brabrand Galløe (tv), Daniel Vendelborg, Malene krüger Severinsen, Frederikke Stig Hjorth og Emilie Bjørn Kilting (th) øver sig på åbningsnummeret til Dragør Revyen 2019.

Der er kun tre uger til, at den genopstandne Dragør Revyen har premiere, og forestillingen begynder for alvor at tage form. I sidste uge rykkede skuespillerne for første gang ind på scenen på Dragør Fort, og de fik styr på bevægelserne, da koreograf Dina Fie Lorentzen kom forbi.

To aftener underviste Dina Fie Lorentzen de fem unge skuespillere, som nu er endnu bedre rustet til at tage imod publikum, når Dragør Revyen har premiere 4. oktober.

– Det var rigtig rart at få sat noget dans på nogle af sangene, så nu kan vi øve helt rigtigt på tingene, og det er dejligt, fortæller skuespiller Emilie Bjørn Kilting.

Dina Fie Lorentzen øver koreografien med skuespillerne i Dragør Revyen.

En erfaren koreograf

Koreograf Dina Fie Lorentzen arbejder til daglig på Det Kongelige Teater, hvor hun er en del af musicalen Chicago. Hun er en erfaren koreograf og danser med en lang liste af teaterjobs på sit CV, blandt andet på Østre Gasværk Teater, Aarhus Teater og Göteborg Operaen.

For hende er det stort at kunne sætte sit præg på Dragør Revyen, for hun er vild med revygenren og stolt af at være en del af det unge revyhold, der har taget på sig at føre traditionen med Dragør Revyen videre.

– Det er så dejligt at se, at en flok helt unge skuespillere bringer den gamle revytradition videre. De er alle sammen meget dygtige, så I kan godt begynde at glæde jer, siger Dina Fie Lorentzen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?