Visionær familievirksomhed med 50års jubilæum

Drypper vandhanen, eller skal du have service på dit gasfyr? Hos Finlow VVS har kundetryghed første prioritet, både når det gælder den lille reparation og det helt nye badeværelse. Finlow er også din ekspert i grøn energi og har som den eneste VVS-virksomhed på Amager og Storkøbenhavn et energihus, hvor du blandt andet kan se forskellige typer varmepumper.

Af Pia Melander Guilbert

”Vi har været her 50 år og bliver 50 år mere.” Sådan står der i invitationen til Finlows 50års jubilæum. Det hele begyndte med Finn og Inge. Finn satte op sig op på sin Nimbus med sidevogn og kørte ud til kunderne, mens Inge sad derhjemme og passede telefonen. I dag er Finlow en virksomhed med 24 medarbejdere, heriblandt sønnerne Jørn og Frank samt børnebørnene Kasper, Mikkel og Sacha.

Finlow er en familievirksomhed i flere generationer. Forrest t.h. Finn Jensen med sønnerne Frank (t.v.), Jørn (bagerst f.h.), samt børnebørnene Mikkel og Kasper. Foto: Finlow PR

Fra lokal VVS ‘er til grøn energi

Hemmeligheden bag succesen ligger ifølge barnebarnet Sacha i, at Finlow på den ene side stadig er den lokale VVS ‘er, der sætter kundetrygheden i fokus, yder personlig service og hjælper dig til at træffe den bedste beslutning, hvad enten du skal have nyt badeværelse eller gasfyret driller. På den anden side er Finlow også en fremadsynet virksomhed, der gerne vil være først med det nye og har specialiseret sig i grøn energi.

– Da Jørn og siden Frank kom ind i firmaet, begyndte gas at blive stort i Danmark. I dag har vi lavet mere end 11.000 gas- og fjernvarmeinstallationer, og vi har over 6000 gasservicekunder, fortæller Sacha, der har en bachelor i kommunikation og marketing. Hun sidder til daglig på kontoret sammen med Inge og fire andre.

3 generationer

Havde nogen for fem år siden spurgt Sacha, om hun skulle ind i familievirksomheden, havde hun svaret nej!

–  Men nu har jeg været her i tre år og det føles helt rigtigt, bemærker hun og smiler:

– Når man har fulgt med på sidelinjen hele sit liv, føler man et ansvar, og vi kan alle noget forskelligt. Jørn er installatør og har stor teknisk indsigt, mens Frank er uddannet civiløkonom og er mere salgsorienteret. Kasper er installatør og har specialiseret sig i badeværelser, mens Mikkel har taget certifikater inden for gasservice og varmepumper.

Selv står Sacha blandt andet for at SEO-optimere Finlows hjemmeside.

Kom og se på varmepumper

Grøn energi er vejen ind i fremtiden.

– Det er over fem år siden, vi begyndte at sælge varmepumper, men det er først nu, der rigtig begynder at være efterspørgsel. Mange har svært ved at forstå, præcis hvordan en varmepumpe fungerer, og hvad den fylder. Som den eneste VVS´er på Amager og i Storkøbenhavn har vi et energihus, hvor vores kunder blandt andet kan komme og se forskellige typer varmepumper og gaskedler og få grundig vejledning, inden de beslutter sig, slutter Sacha.

Klik på billedet for at få Finlows 50års jubilæums invitation i en printvenlig version.
Derfor skal du vælge Finlow

  • Familieejet virksomhed i 3 generationer
  • 24 veluddannede medarbejdere
  • 50 års erfaring
  • Rentefri finansiering på op til 5 år
  • Over 6.000 tilfredse gasservice kunder
  • 11.000 gas/fjernvarmeinstallationer
  • Mere end 350 anbefalinger på håndværker.dk

Læs mere om Finlow på www.finlow.dk og vær med til at fejre 50års jubilæet fredag d. 27. september fra 10-15 i ”garagen” på Hornevej 13 i Kastrup.