Årets sygeste forlystelse i Tivoli åbner til Halloween

Fra den 11. oktober til den 3. november fejres Halloween i Tivoli for alle med hang til både hygge og uhygge. Der er over 21.000 dekorative græskar, svævende spøgelser og flyvende heksekoste. Og i år kan man prøve Hospitalet – årets sygeste forlystelse. Hvis man tør…

Foto: Tivoli
Fredag den 11. oktober åbner Tivoli dørene til et magisk eventyr for både børn og voksne, og man bestemmer selv, hvor uhyggelig slutningen skal være. Gæster, der hellere vil nyde end skræmmes, kan gå på opdagelse i den smukke Halloween-scenografi med over 21.000 græskar, fugleskræmsler, edderkopper, spindelvæv og det helt særlige varme, orange lys skabt til sæsonen. Spøgelserne spøger igen i Smøgen, og heksekoste svæver igen foran Hovedindgangen. Som noget nyt i år er der Halloween-projektionsfilm på Bjerget over Rutschebanen, der kan ses både fra Hovedbanen og fra Tivoli.

Hospitalet – årets sygeste forlystelse 
I år har scary-forlystelsen i Skærsilden fået et helt nyt hospitalstema. I ”Hospitalet – årets sygeste forlystelse” optræder skuespillere som uhyggelige karakterer og sørger for aftenens største gys. Man skal være 12 år og den modige type for at klare mødet med den spøgelsesramte forlystelse. Tivolis kreative afdeling har skabt et scary univers baseret på en fiktiv historie om, at det før i tiden rumsterede i de mørke kældergange under det, der i dag er Tivolis Rutschebane. Kældergangene fortæller historien om det hospital, der engang lå hér, og om de patienter og læger, der havde deres gang på hospitalet. Efter hospitalet lukkede, virkede gangene forladte – men ikke alle kom med! Nogle af hospitalets særlinge nægter at give slip på denne verden, og dem kan gæsterne møde i scary-forlystelsen Hospitalet. Med Turpas Plus kan man gå igennem Hospitalet, så mange gange man tør.

Alle forlystelserne er åbne under Halloween, og i år er der særligt fokus på forlystelser i Tivoli. Fatamorgana er blevet vildere, radiobilerne har fået en makeover og kører hurtigere, og rutschebanen Kamelen blev lanceret under sommersæsonen.

Monsters Night Out
26. oktober går det løs med ca. 300 monstre i Haven, når Monsters Night Out indtager Tivoli. De gennemført udklædte monstre mødes først foran Hovedindgangen og går derefter i samlet flok ind i Haven, så man kan få årets flotteste monsterfoto denne dag.

Trick-or-Treat
Der er Trick-or-Treat hvor børn, meget gerne i deres bedste Halloween-outfit, med et klippekort og en pose til slik indkøbt i Box Office kan gå på Trick-or-Treat-runde i forskellige boder og samle slik ind. Det foregår i boderne fra 28. oktober til 31. oktober.

Danmarks største græskar
Lørdag den 12. oktober er der DM i kæmpegræskar foran springvandet ved Nimb Hotel. Det bliver ekstra spændende i år, da danmarksrekorden blev slået sidste år med over 100 kilo af Lasse Blach fra Sjælland. Han løb af med sejren med et kæmpegræskar på hele 589,4 kg. Hermed blev den nuværende danmarksrekord fra 2017 på 485,4 kg, slået med hele 104 kg! Kom forbi, og vær med til at heppe på de spændte deltagere, der har passet og plejet deres græskar op til konkurrencen. De gigantiske græskar pynter foran Nimb Hotel hele sæsonen.

Varm kakao, Halloween-hotdog og Bubble Waffle
Konditoriet Cakenhagen med udsigt til Nimb og de dekorative kæmpegræskar har igen i år insta-værdige Halloween-kager. Tivolis grønne restaurant Gemyse har pyntet op med græskar, og bålfadene er perfekte at varme sig på i efteråret. I Gemyses drivhus kan man lune sig med en kop varm kakao, mens vinden rusker udenfor. I Hotdog-hytten på Plænen og i Hotdog-Corner er der det store hit fra sidste år; Halloween-hotdog med sort pølsebrød, øko-pølse, græskar/agurkerelish, coleslaw og græskarkerner. Til den søde tand er der fx Bubble Waffles i Ismejeriet, og i Vaffelbageriet er der også fyret godt op for vaffeljernet.

Classy Halloween
Nimb Hotel gentager sidste års succes med en Classy Halloween-aften i Nimb Bar 31. oktober. Her går de fortabte sjæle fra mere end 100 års fester igen i den gamle balsal. Personalet har givet det stilede look et makabert tvist, barens cocktails er som altid uhyggeligt gode, og der vil være hårrejsende musikalsk underholdning. Gæster opfordres til at komme udklædte, og denne aften gør det ikke noget, hvis der er (blod)pletter på festtøjet. Hold øje med tilmelding her: https://www.nimb.dk/da/det+sker+paa+nimb

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »