Nyt fra Wiedergården – træn både krop og hjerne

Der er særlig stor aktivitet på Wiedergården i disse dage – både logistisk og på udviklings- og underholdningsfronten. Vi giver dig lige overblikket.

Parkeringspladsen lukket 1. og 2. oktober 

Tirsdag og onsdag d. 1. og 2. oktober er parkeringspladsen lukket for parkering, da disse skal færdiggøres.

Thopper synger Shu-bi-dua

Onsdag d. 2. oktober kl. 13 kan der synges med, når Thopper spiller Shu-bi-dua. Billetter kan købes i informationen.

Motionsrummene er fortsat lukkede

De populære motionsrum på Wiedergården er stadig lukkede, da renoveringen af motionsrum og baderum trækker ud. De forventes klar i slutningen af uge 40, men der er endnu ikke sat en dato på. Wiedergårdens brugere bliver orienteret på e-mail og på hjemmesiden.

Knivskarp hjerne – det vil vi gerne!

D. 8. oktober er der foredrag med læge og hjerneforsker Stig Pramming. Hør Stig Pramming dele ud af sin passion for hjernens funktion, og få opskrifter på nogle simple og sjove vaner til at holde dig skarp og koncentreret – i mange år!

Foredraget er gratis og for alle, der er +63, førtidspensionister eller i flexjob.

MindBooster – et aktivt træningsforløb

MindBooster er et unikt tilbud til Wiedergårdens brugere på 60+. Mindbooster-programmet udfordrer dig til nye vaner og giver nye bekendtskaber. I modsætning til Aktivitetshuset Wiedergårdens øvrige aktiviteter – er programmet meget komprimeret og intenst, og det foregår derfor kun én gang om året. MindBooster foregår i år i uge 43 – 47, fire hverdage hver uge fra d. 21.oktober til d. 22. november med et velkomst- og introduktionsmøde en dag i uge 41. Der er plads til højst 10 deltagere.

Billetterne til gallafest blev revet væk 

Aktivitetshuset fylder 30 år, og i den anledning bliver dørene åbnet til stor gallafest. Der bliver mad og musik, dans og lotteri. Og det er lidt af et trækplaster, for billetterne er allerede væk.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?