SAS åbner 5 helt nye destinationer og 14 nye direkte ruter

SAS fortsætter med at styrke sit rutenet og introducerer et 2020 program med 14 nye direkte ruter fra Skandinavien og 5 helt nye nye destinationer som giver rejsende mulighed for at flyve med SAS direkte fra København til Bari, Tivat, Rhodos og Zadar. 

Foto: SAS

Næste års sommerprogram fra SAS, der løber fra april til oktober 2020, indeholder nye destinationer og afgørende justeringer af flyruter baseret på ny efterspørgsel i markedet og mere sæsonprægede rejsemønstre, oplyser SAS i en pressemeddelelse.

”Ekstra mange vælger at rejse med SAS i feriemånederne, og vi har en klar strategi om at udvikle vores rutetilbud, så det er skræddersyet til forskellige ønsker og behov gennem året. Jeg er glad for, at vi kan præsentere en lang række attraktive, sæsontilpassede ruter, hvoraf en del er vigtige nyheder i Danmark” siger Simon Pauck Hansen, koncerndirektør i SAS.

Nyheder i Danmark
Sommernyheder fra København er tre helt nye SAS-destinationer. Det er Bari i det sydlige Italien, Tivat i Montenegro og Zadar i Kroatien, der alle tre er ferieperler ved Adriaterhavet, som byder på fantastisk vand og maleriske, historiske omgivelser.

Flere nyheder fra København er nye ruter til Rhodos i Grækenland og Haugesund i Norge. Derudover øger SAS antallet af afgange fra København til Hannover og Reykjavik. Ruten fra København til St. Petersborg i Rusland genoptages og flyves i sommerperioden.

Samtidig styrker SAS indenrigstrafikken i Danmark bl.a. med en højere frekvens af flyvninger fra København til Aarhus og Aalborg. Fra næste sommer vil der være henholdsvis 46 og 55 ugentlige afgange mellem byerne.

Airbus A320neo på ruterne
Mange af SAS nye ruter skal flyves med de nye Airbus A320neo som er er markedets mest støjsvage og brændstofeffektive fly. Ifølge SAS oplysninger reducerer A320neo CO2-udledningen med op til 18 procent og støjniveauet med op til 50 procent. Frem til 2023 modtager SAS i alt 80 Airbus A320neo, svarende til ét nyt fly om måneden.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Læs mere »