Søg legater til aktivitet og omsorg for ældre og invalide borgere

“Leisa Neel Walløe Johansens Mindelegat” og “Blomsterhandler Peter P. Bøge Andersen og hustru Ingers fond til fordel for ældreaktiviteter og ældreomsorg i Dragør Kommune” kan søges frem til torsdag den 31. oktober 2019 kl. 8.

Til fordel for ældre og invalide borgere

  1. Blomsterhandler Peter P. Bøge Andersen og hustru Ingers fond er til almennyttige formål til fordel for ældreaktiviteter og ældreomsorg i Dragør Kommune. Der er cirka 18.000 kr. til uddeling fra fonden.
  2. Leisa Neel Walløe Johansens Mindelegat er til fordel for en gruppe af ældre (fyldt 60 år) eller invalide borgere i Dragør Kommune. Der er cirka 22.000 kr. til uddeling fra legatet i år.

Ansøgninger om støtte til enkeltpersoner kan desværre ikke imødekommes.

Hvordan gør du?

Peter P. Bøge Andersen og hustru Ingers fond: Send en begrundet ansøgning, hvor du angiver formål og udgift.

Leisa Neel Walløe Johansens Mindelegat: Send en begrundet ansøgning, hvor du angiver formål og udgift, samt hvor mange borgere der vil få glæde af legatet.

Send ansøgningen på e-mail til: sundhedogomsorg@dragoer.dk, eller med brev til: Dragør Kommune, Sundhed og Omsorg, Kirkevej 7, 2791 Dragør.

Fristen for ansøgning er torsdag den 31. oktober 2019 kl. 8.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?