Din efterårsweekend i Dragør

Hvad byder weekenden på for dig?


Græskardag på Seerupgaard

Søndag d. 13. oktober 2019, kl. 10.00-16.00

Kom og oplev græskar på mange nye måder på Fælledvej 120. Hyg jer med at høste jordskokker, græskar, persille og kartofler selv. Og smag snobrød, græskarvafler og meget mere. Mød også gårdens nye beboere; de to kattekillinger Kat Noir og Jørgenmis.

Vejfest i Dragør Bio 

Søndag holder Dragør Bio vejfest kl. 11.15. Der er kagemand og sodavand til de gæster, der skal se Mugge og vejfesten kl. 12.

Dragør Revyen på Dragør Fort

Lørdag den 12. oktober 2019, kl. 20:00

Amatørrevy med tårnhøje ambitioner og stolt tradition. Siden 1925 har der været revy i Dragør, typisk opsat af frivillige, kreative mennesker fra byen og udefra. Det samme gælder årets revy, som spiller i hyggelige og intime omgivelser på Dragør Fort.

Aktiv efterårsferie på Amagermuseet 

Pernille Stockfleth kommer og fortæller historier, du får smagsprøver på æbleflæsk, æblemost, gammeldags lege og meget mere. Amagermuseet har lagt i kakkelovnen til en festlig efterårsferien.

Se hele programmet her: Sjove aktiviteter på Amagermuseet fra dengang ferien var arbejde

Juleudstillingen åbner i Plantorama

Plantorama er kendt for deres kæmpemæssige juleudstillinger med juleby og nisselandskab, mekaniske nisser, juletræsskov, istunnel, julelys samt masser af tilbehør og pynt. Og de mekaniske nisser, som tidligere har været en del af BonBon-Lands juleshow.

I weekenden åbner de deres juleudstilling (og fejrer det med 20% på alle julevarer).

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?