Bare jeg kunne åbne en home-butik i Dragør!

Sådan siger indehaver af home i Tårnby, Uffe Jochumsen, som har et indgående kendskab til boligmarkedet i Dragør. Han og de øvrige home-medarbejdere holder til på Kongelundsvej i Tårnby, og dækker både boligmarkedet i Tårnby og Dragør. Sidstnævnte er både spændende og dynamisk.

Vi tager sælgers overvejelser om salg meget seriøst og skræddersyr et salgsforløb, der passer til deres behov. Samtidig gør vi en æressag ud af at forventningsafstemme fra start, så får vi det bedste forløb”, fastslår indehaver Uffe Jochumsen fra home Tårnby/Dragør. Foto: DragørNyheder.dk

Af Henrik Hvillum

”I Dragør er boligstandarden høj. Her er mange fine huse og lejligheder. Derudover er beliggenheden attraktiv, fordi byen ligger tæt på både København, lufthavnen og naturen. Samtidig har byen sin egen identitet, noget mange efterspørger. Det betyder naturligvis, at boligerne generelt er dyrere end f.eks. Tårnby, og at sælgerne har berettigede forventninger om, at vi kan sælge deres hus eller lejlighed til en god pris” forklarer Uffe Jochumsen.

Prisniveauet er relativt højt, set i forhold til landsgennemsnittet, men uanset om man ønsker at sælge en lille etværelseslejlighed, eller en stor murermestervilla med udsigt over Øresund, bliver man taget seriøst hos home.

”Vi får tit at vide at vi er markant bedre til at have løbende dialog med vores sælgere mens de har deres bolig til salg, i forhold til konkurrenterne”, siger Uffe Jochumsen, med stolthed.

”Det er udfordrende og spændende at arbejde med unikke boliger som Dragør har mange af”, fastslår Uffe Jochumsen. Foto: DragørNyheder.dk

”Vi vil gerne have tilfredse sælgere”

”Vi vil naturligvis gerne vil have tilfredse sælgere. Det er for de flestes vedkommende kun få gange i deres liv der skal skiftes bolig. Samtidig viser undersøgelser at det er i Top-3 over de mest stressende ting man kan blive udsat i livet – at flytte. Derfor tager vi sælgers overvejelser om salg meget seriøst, og skræddersyr et salgsforløb, der passer til deres behov. Samtidig gør vi en æressag ud af at forventningsafstemme fra start, så får vi det bedste forløb”, fastslår han.

”Et udfordrende marked”

Bortset fra rækkehuse og lejligheder af nyere dato, hvor priserne kan sammenlignes direkte, er boligmassen i Dragør som nævnt usædvanligt unik og dynamisk, hvilket gør byen til en spændende udfordring for en ejendomsmægler.

”Det betyder samtidig at vi jævnligt oplever sælgere, der har højere forventninger til salgsprisen end vores umiddelbare vurdering”, udtaler Uffe Jochumsen og fortsætter: ”Det er udfordrende og spændende at arbejde med unikke boliger som Dragør har mange af, og når man som vi, har over 20 års erfaring med boligsalg, er det en kærkommen udfordring, så arbejdet aldrig bliver kedeligt!”

Den lokale tilstedeværelse spiller en stor rolle

”Vi drømmer om en butik i byen, fordi vi oplever at sælgerne gerne vil støtte lokale forretninger. Det er ret unikt for Dragør, at det er sådan. På det personlige plan vil jeg elske at arbejde fra Dragør, og samtidig får vi ofte at vide fra vores kunder, at de godt kunne tænke sig en fysisk butik i Dragør, så det håber jeg på, at vi en dag kan give dem.”, slutter Uffe Jochumsen.

Uffe Jochumsen viser glad home´s nye “Nabokasse” frem. Den afleverer de sammen med nøgleoverdragelser. I kassen er der lidt for enhver smag og den kan bl.a. bidrage til, at nye købere kommer godt ind på livet af deres nye naboer. Foto: DragørNyheder.dk