Kylling med sesam og broccoli

Synes du også, at det ind imellem kan være en udfordring at skulle finde på noget nyt på tallerkenen hver eneste dag? Så får du en ny (og super nem) mulighed lige her: Kylling med sesam og broccoli.

Kylling og broccoli er smagt til med en lækker marinade af bl.a. soya (tamari), hvidløg og sesamolie. Sesamolie smager lidt nøddeagtigt og vigtig for rettens smag. Som tilbehør kan serveres en skål nudler. Vil du gerne holde blodsukkeret i ave, kan du bruge nudler af konjacrod (shirataki-nudler), som er blodsukkerneutralt. De kan fås i asiatiske supermarkeder og online, men flere supermarkeder har dem ind imellem som sæsonvare. Du kan også vælge risnudler eller grove nudler, som du kan få i de fleste supermarkeder.

Smid kylling med sesam og broccoli på menuen i aften, hvis I også kører rundt i de samme retter uge efter uge i din familie. Middagsretten er nem hverdagsmad, når det er bedst; sundt og velsmagende.

Klik på billedet for at få opskriften på kylling med sesam og broccoli.

Her får du opskriften: kylling med sesam og broccoli

Prøv også: Nem opskrift på mexicansk guacamole

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Alle læsere på DragørNyheder.dk ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?