Ungdomsskolen inviterer familien med på mountainbiketur

Det er oppe i tiden at dyrke det nære og relationære på tværs af generationer, oplever Christoffer Søe, der er leder i Dragør Ungdomsskole. Her kan de unge tage familien med på udvalgte hold.

Familieholdene har eksisteret siden begyndelsen af året og er blevet modtaget med stor opbakning. Sammen har lokale familier besøgt Saltholm, været på sælsafari, ude at fiske og dystet i Den Store Familiebagedyst. Lørdag d. 2. november går turen på mountainbike til Kongelunden. Og d. 8. december er der julebag for hele familien i skolekøkkenet på Store Magleby Skole.

Familieholdene er de blot indledende øvelser til det, Dragør Ungdomsskole kalder Dragør Naturskole for alle. Her håber de at kunne lave naturformidling og udendørsliv for alle i kommunen fra 0-100 år. Visionen er, at Dragør Naturskole stiller et stort og varieret udbud af aktiviteter til rådighed for borgerne med henblik på at fremme naturforståelse, sundhed og bevægelse.

En god måde at introducere de unge for ungdomsskolen

“Vi oplever, at nogle unge har brug for at blive skubbet hen til ungdomsskolen, andre har brug for en støttende forældre de første gange de møder op,” fortæller Christoffer Søe. Han peger på at familieholdene er en god måde at introducere de unge til ungdomsskolen. Her kan de både møde underviserne og de andre lærere, og se, at er plads til alle.

 

Tag på mountainbiketur med instruktør Kay Weiss

Mountainbiketur d. 2. november 2019

Vi tager en hyggelig tur rundt i Kongelunden og området omkring. Selvom Amager jo er ret flad, kender vi de gode steder hvor vi nok skal blive udfordret. Vi snakker teknik på begynderniveau, så alle kan være med. Ungdomsskolen har instruktør og cykler plus hjelme til alle. Medbring drikkedunk og tøj der kan holde til fræs i skoven! Vi mødes på Kongelundsfortet. Minimumsalder: 11 år.

Tilmelding: HER

Kilde: Dragør Ungdomsskole.dk

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?