Ungdomsskolen inviterer familien med på mountainbiketur

Det er oppe i tiden at dyrke det nære og relationære på tværs af generationer, oplever Christoffer Søe, der er leder i Dragør Ungdomsskole. Her kan de unge tage familien med på udvalgte hold.

Familieholdene har eksisteret siden begyndelsen af året og er blevet modtaget med stor opbakning. Sammen har lokale familier besøgt Saltholm, været på sælsafari, ude at fiske og dystet i Den Store Familiebagedyst. Lørdag d. 2. november går turen på mountainbike til Kongelunden. Og d. 8. december er der julebag for hele familien i skolekøkkenet på Store Magleby Skole.

Familieholdene er de blot indledende øvelser til det, Dragør Ungdomsskole kalder Dragør Naturskole for alle. Her håber de at kunne lave naturformidling og udendørsliv for alle i kommunen fra 0-100 år. Visionen er, at Dragør Naturskole stiller et stort og varieret udbud af aktiviteter til rådighed for borgerne med henblik på at fremme naturforståelse, sundhed og bevægelse.

En god måde at introducere de unge for ungdomsskolen

“Vi oplever, at nogle unge har brug for at blive skubbet hen til ungdomsskolen, andre har brug for en støttende forældre de første gange de møder op,” fortæller Christoffer Søe. Han peger på at familieholdene er en god måde at introducere de unge til ungdomsskolen. Her kan de både møde underviserne og de andre lærere, og se, at er plads til alle.

 

Tag på mountainbiketur med instruktør Kay Weiss

Mountainbiketur d. 2. november 2019

Vi tager en hyggelig tur rundt i Kongelunden og området omkring. Selvom Amager jo er ret flad, kender vi de gode steder hvor vi nok skal blive udfordret. Vi snakker teknik på begynderniveau, så alle kan være med. Ungdomsskolen har instruktør og cykler plus hjelme til alle. Medbring drikkedunk og tøj der kan holde til fræs i skoven! Vi mødes på Kongelundsfortet. Minimumsalder: 11 år.

Tilmelding: HER

Kilde: Dragør Ungdomsskole.dk

 

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »