Nem blomkålssuppe med syltede rødløg

Efterår og vinter er lig med indendørs hygge og det bedste tidspunkt på året at spise varme supper. Når det rusker og regner udenfor er det rart at få varmen ved at nyde en skålfuld rygende varm suppe.

I denne uge får du opskriften på en blomkålssuppe, som er ULTRA nem at lave og kan tilberedes på under 20 minutter. Den serveres med syltede rødløg, som giver lidt “bid”, og smagsmæssigt er det en dejlig kontrast til den cremede suppe.

Blomkålssuppen er uden kød men ikke vegetarisk. En vigtig ingrediens er nemlig bone broth – eller kyllingefond om du vil. Bone broth er proteinrig og giver suppen en lækker rund smag på en måde som grøntsagsboullion ikke kan. Du kan enten vælge at lave din egen fond eller at købe den.

Herunder får du opskriften på sund blomkålssuppe, som enten kan serveres som forret eller som nem og sund aftensmad.

Klik på billedet for at få opskriften på en nem og dejlig blomkålssuppe med syltede rødløg.

Her får du opskriften på: Nem blomkålssuppe med syltede rødløg 

Prøv også: kylling med sesam og broccoli

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

I ønskes en rigtig god uge med masser af appetit og madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?