Invitation til Borgermøde den 13. november 2019

Invitation til Borgermøde om den nære boligkvalitet – Hvordan skal vi bygge, og hvordan skal vi bo?

Alle med de gamle gule huse i Dragør Gamle By

Vores kommune er stort set udbygget. Samtidig kan vi se, at ønsker om nye boformer, nye anvendelser, boligfortætning og klimatilpasning vil påvirke den måde, vi udformer vores boligområder på. Det skal vi have med i den nye kommuneplan, så den kan sætte de rigtige rammer og retningslinjer for fremtidens udvikling.

Inden da vil vi rigtig gerne høre din mening om, hvordan vi sikrer gode boligområder og arkitektonisk kvalitet i fremtidens boligudvikling i Dragør.

Derfor inviterer vi til borgermøde om ”Den nære boligkvalitet”, som er et tema i den kommende kommuneplan 2021.

Hvornår og hvor?

Onsdag den 13. november 2019 kl. 17-19

Hollænderhallen, Halvejen 3, Dragør – mødelokale på 1. sal

Tilmelding

Tilmelding er af praktiske hensyn nødvendig, idet der er 100 pladser. Skriv en mail på borgermoede@dragoer.dk – senest søndag den 10. november 2019.

Program

Kl. 17:00 Velkomst

kl. 17:10 Baggrund og formål med borgermødet

kl. 17:15 Inspiration og introduktion til standene – Hvad er bolignær kvalitet? Og hvorfor er det så vigtigt?

Kl. 17:30 Markedsplads med ”boligkvalitetsstande” – Forskellige stande: fx Arkitekturpolitik – Sådan bliver den levende, Godt naboskab – Hvad og hvordan kan vi bygge?

kl. 18:50 Afrunding og tak for i dag

Kom glad og tag naboen med. Vi ser frem til at se dig,

Dragør Kommune, Plan og Teknik

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?