Vinterbaderne i Dragør søger billeder til 50-års jubilæum

I forbindelse med en bogudgivelse i anledning af vinterbadeforeningens 50-års jubilæum efterspørger foreningen De Dragør Vandhunde billeder af vinterbadning fra Dragør igennem tiderne. Det kan være af nutidige eller ældre sjove, finurlige situationer. Specielle vejrforhold andet der kan give læseren en oplevelse af alsidigheden og glæden ved vinterbadning.

(Foto udlånt af Viggo Walentin Hansen)

Er du i besiddelse, af eller bekendt med at der har været vinterbadning fra Dragør før stiftelsen af foreningen i 1970, er vi også meget interesseret.

Vedlæg gerne en tekst/historie der beskriver billedet, årstal, hvem er på det, hvad forgår på det samt dit navn til kreditering.

Billederne kan sendes på mail: billeder@loenborg.dk eller afleveres fysisk til Martin Lönborg, Stautz Alle 1A, 2791 Dragør. Fysiske billeder afleveres i kuvert med dit navn så billederne kan returneres og krediteres.

I skal skrive om i ønsker billederne returneret. Hvis fotos ikke ønskes retur, overdrages de til Historisk Arkiv, Dragør med de oplysninger, som afleverer har givet.

Ved aflevering af billeder vil der samtidig gives samtykke til at disse kan bruges i bogen.

Foreningen skal have billederne i hænde senest den 1. december 2019

Seneste artikler

 

Fik du læst?