Invitation til Handicaptopmøde

Børn, unge, voksne, pårørende og andre interesserede er velkommen til en eftermiddag med spændende oplæg, uddeling af årets handicappris og præsentation af første udkast til vores nye handicappolitik. Handicaptopmødet foregår på FN’s internationale Handicapdag tirsdag den 3. december 2019 kl. 15-19.30 i Dragørs Aktivitetshus Wiedergården.

Blind kvinde går med førerhund og stok

Invitation til Handicaptopmøde

Kom og vær med, når Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget og Handicaprådet i Dragør Kommune inviterer børn, unge, pårørende og andre interesserede til en eftermiddag med spændende oplæg, uddeling af årets handicappris og præsentation af første udkast til vores nye handicappolitik.

Tid og sted

Tirsdag den 3. december 2019 kl. 15-19.30 i Dragørs Aktivitetshus, Wiedergården 2, Dragør. Kom gerne uden bil, der er et begrænset antal parkeringspladser.

Program med cirka-tider

Kl. 15 Velkomst ved Eik Dahl Bidstrup, borgmester, Nicolaj Bertel Riber, formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget og Jeanet Barth, formand for Handicaprådet

Kl. 15.15 Oplæg om forhold for borgere med funktionsnedsættelse ved Sif Holst, næstformand for Danske Handicaporganisationer

Kl. 15.45 Oplæg om proces for handicappolitik ved Flemming Andersen, chef for Borger og Social

Kl. 16 Prisuddeling Dragør Kommunes handicappris 2019 uddeles ved Jeanet Barth, formand for Handicaprådet og Nicolaj Bertel Riber, formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget

Kl. 16.15 Spisning og markedsplads med mulighed for at besøge stande med forskellige hjælpemidler på handicapområdet

Kl. 17 Oplæg om betydningen af en kommunal handicappolitik ved Kristian Hegaard medlem af Folketinget (Der er risiko for, at oplægget rykkes til senere)

Kl. 18 Dialog om Handicappolitik: Præsentation af og dialog med borgerne omkring første udkast

Kl. 19.30 Tak for i aften ved Nicolaj Bertel Riber formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Der vil være lidt mad og drikke til alle tilmeldte.

Tilmelding

Ønsker du at deltage, skal du venligst tilmelde dig via hjemmesiden ved at udfylde en tilmeldingsblanket.

Tilmeldingsfrist fredag den 22. november 2019. Det er gratis at deltage.

Bemærk at der er en begrænsning på 90 deltagere.

Kontakt

Eventuelle spørgsmål eller afbud kan du rette til chef for Borger og Social Flemming Andersen på flemminga@dragoer.dk.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »