Kom til foredrag og tapas med Tommy

Fra serieiværksætter til politiker. Det er emnet, når Tommy Ahlers går på scenen i FRAMEHOUSE torsdag d. 28. november. Inden foredraget kan du nyde en boblende velkomstdrink og gourmet tapasanretning, efterfulgt af flødebolletårn og kaffe i det designindrettede loungemiljø.

Af Pia Melander Guilbert  

Iværksættereventyr er altid en spændende historie. Tommy Ahlers tager det flere skridt videre. Som serieiværksætter blev han for alvor kendt i den danske befolkning som dommer i DR-programmet Løvens Hule, og i foråret 2018 blev han udnævnt til uddannelses- og forskningsminister. Mød ham i FRAMEHOUSE torsdag d. 28. november.

Få også et kulinarisk eventyr ud af oplevelsen ved at tilvælge den lækre tapasmenu, bestående af fem små gourmetretter. Tapasmenuen serveres i FRAMEHOUSEs elegante, designindrettede loungeområde.

Pool og bordfodbold
Forud for middagen bydes du på snacks og en boblende velkomstdrink. Efter maden er der flødebolletårn og kaffe.

Tommy Ahlers spiser med og glæder sig til at møde Dragørs borgere, som var med til at give ham et fantastisk valg. I baren er der fadøl fra Hancock, samt rød-, hvid, rosé og bobler. Du har også mulighed for at hygge dig med en gang pool eller bordfodbold, mens du føler dig som en del af den fantastiske stemning, der er som bygget ind i rammerne.

Dørene åbner klokken 17 for spisende gæster og klokken 19 for øvrige.
 
Priser
Standardbilletter koster 295,- VIPbilletter inkl. velkomstdrink med snacks, tapasanretning, flødebolletårn med kaffe og reserverede pladser til foredraget koster 595,-

Tapasmenuen

  • Svinemørbrad m/ sennepscreme
  • Okse med syltede svampe
  • Håndpillede rejer med blomkålspuré
  • Rimmet laks med dildemulsion
  • Tomatsalat
  • Udvalg af oste med hjemmebagt knækbrød og figenkompot
  • Hjemmebagte lyse og grove kuvertbrød samt kuvertsmør

Læs mere og reserver på https://framehouse-aps.ticketbutler.io/da/e/tommy-ahlers/?fbclid=IwAR0aUzv8vX_elMzR4BKfylsBL_4gv8HuopZva4i2S8jiTgeqGA4VLFJNc1Q