Se med når Marcus Busk Elmegaard fra Dragør dyster i Masterchef Jul

Mandag den 11. november blive det alvor for den unge Masterchef Marcus Busk Elmegaard fra Dragør når TV3 skyder den nye Masterchef Jul i gang. Allerede i 2015 vandt Marcus Masterchef Junior på TV3 og nu er han altså tilbage på skærmen i den kommende sæson af TV3´s populære serie.

Herunder kan du se TV3´s lanceringstrailer hvor Marcus Busk Elmegaard skal dyste om endnu en Masterchef titel. Følg med på TV3 kl. 19.00 fra mandag den 11. november.

Marcus er desuden aktuel med en ny kogebog som udkom den 6. november og den unge mand ligger ikke på den lade side. Marcus er også medejer af foodtrucken Backstage Burgers og når han ikke filmer, skriver eller tryller burgere så laver han dinings til private fødselsdage, konfirmationer, receptioner og andre arrangementer.

Foto: TV3

Læs også: Marcus Busk Elmegaard: Den unge Masterchef er tilbage på skærmen

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »